КАСКЕТА ОТВРЪЩА НА УДАРА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kasketa-otvrashta-na-udara/110326 SvobodnoSlovo.eu
КАСКЕТА ОТВРЪЩА НА УДАРА

 

Подцених го Иван Гешев. 

Преди няколко часа той скъса оставката си и ще се бие. Не са "проработили" нито морковът - посланически място в Израел или Турция, нито тоягата - атентатът.

Създателите и покровителите му го предадоха и той тръгва на кървава война срещу тях. 

Дали изобщо има някакви шансове, зависи от много фактори:

Какво мислят зад океана?

Подкрепят ли го прокурорите?

Как ще реагират различните кланове на мафията.

Така или иначе, животинският инстинкт за оцеляване на Бойко Борисов този път го подведе. 

И обратното броене за него най - после започва.

Калин Тодоров 

4 Коментара

случаен

преди 11 месеца

г-н тотоеов, исками се много ама много да си прав. мафията ще пожертва най после боко.

Коментирай

Иванов

преди 11 месеца

Сега може да се разбере, кое е по- важно за Гешев, дали да продължи живота си на червей, на подлога и на слуга, или е запазил нещо човешко в себе си, и е готов да се бори, макар и да няма никакви надежди за успех, досущ като нашите опълченци на Шипка. Имали сме такива българи и сега е време отново да се появят, защото загиваме, като добитък за кланница. Приготвили са ни, вариха ни цели 30 години, сега ни готвят финалната касапница. Не можем бе братя да се сърдим на лъвовете и на хиените, те не могат да пасат трева, те са месоядни. само и единствено трябва да не приемаме техните т.н. ЦЕННОСТИ, евро-американски, щото сме миролюбиви, не сме заробвали и колонизирали никога, за разлика от англичаните и от американците.Та тези черните у тях до ВЧЕРА бяха работен добитък за плантациите, не го ли знаем, какво общо имаме с тях, какво о неразумни Юроди.

Коментирай

тома неверни

преди 11 месеца

Не се радвайте предварително. Нека първо да видим новия сценарий, в куфара на Гешев, изпратен отвъд океана. Може да е и по-гаден от сегашния. На краварите вяра да нямаш.

Коментирай

КАСКЕТА ОТВРЪЩА НА УДАРА

преди 11 месеца

Да не си вдига ЦЕНАТА! Всичко трябва да се отчита!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.