КОГАТО И ПРАВОТО ТИ Е КРИВО

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kogato-i-pravoto-ti-e-krivo/109884 SvobodnoSlovo.eu
КОГАТО И ПРАВОТО ТИ Е КРИВО

 

Абсурдната хипотеза да се изберат постоянни комисии в Народното събрание, БЕЗ да се изпират председатели, показва тотална некомептентност у съответните народни представители, сътворили поредната парламентарна глупост. В новоприетия Правилник за организацията и дейността на Народното събрание, председателите на постоянни комисии имат редица функции, които няма как да бъдат изпълнявани от друг. Например изготвят и подписват докладите на комисиите. Определят и изпращат дневния ред на членовете на комисиите. Ръководят заседанията. 

Този парламент се оказва тотално неработещ. Също като предишните. Пълна некомпетентност, взаимна подозрителност и омраза, общуване на ниво "женски пазар", показване на пълна липса на професионализъм и възпитание. Разиграват толкова некадърен цирк за пред материЯла, че всички нормални хора са отвратени.

Дори правото им е криво. Разбираемо, като гледам какви Йористи има там. Има тук-там и читави, но се губят на общия фон на тотална некадърност на народното представителство. Тези, които знаят и могат, се подиграват с тези, които не знаят и не могат. Но резултата е пълно парламентарно падение и потрошени пари нахалос за заплати.

То е ясно, че отново отиваме на избори. Но ако не се промени политическата и партийна система, ще продължаваме да получаваме все по-лоши копия от същото....

Елена Гунчева-Гривова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.