КОЙ ИСКА ДА УБИЕ ТРЪМП?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/koy-iska-da-ubie-tramp/138148 SvobodnoSlovo.eu
КОЙ ИСКА ДА УБИЕ ТРЪМП?

 

Новината, че има атентат срещу Доналд Тръмп, заля медиите и социалните мрежи тази сутрин. Не мога да кажа, че съм учудена. Америка /САЩ/ има навик да убива, когато са застрашени интересите й. Къде успешно, къде неуспешно. Какво ми прави впечатление в този случай?

На първо място, стрелецът не е улучил. Което е странно. Обучен снайперист рядко пропуска. Да приемем, че е някой недоволен "гражданин" като Лий Осуалд, означава да се обозначим като дебили. А ако мишената трябва да се гръмне със сигурност, се разполагат и още снайперисти, които едновременно да стрелят.

Моите версии са две:

Първо, кукловодите са в истерия. Вижда се, че куклата им на конци Байдън не може да се справи дори с елементарни неща като слизане по стълби и запомняне на имена, включително собственото. А е толкова, толкова удобен. Няма и достатъчно време за налагане на друг кандидат, който да преодолее харизмата на Тръмп сред избирателите. На принципа - има кандидат, има проблем, няма кандидат - няма проблем. Крайното отчаяно действие означава само едно - те губят. Поражението им е близо и са готови на всякакви действия. От друга страна, им е навик. Кенеди как го опушкаха!

На второ място, вече идва осъзнаването, че този атентат прави Тръмп безспорният победител в президентската надпревара. По този начин с един изстрел се изтриха и обвиненията срещу него, и подозренията, и съмненията. Той вече е американският герой, застанал с вдигнат окървавен юмрук срещу злото. Простете, но сценката малко ми идва в повече. Някакво усещане за фалш. Но може и да се е възползвал от момента, не може да се отрече, че Тръмп знае как да влияе на хората.

Нещата вече не са същите. Всички са се вторачили в САЩ. Не само заради президентската надпревара, а и защото всички знаят, че ако САЩ престанат да се месят и насъскват, войната в Украйна ще спре веднага. Защото истинската причина за войната в Украйна, са САЩ. Помните ли баба Виктория как раздаваше чайчета на майдана? Приключил с горене на живи хора, удушаване на бременна жена с телефонен кабел и убийства на деца - ангелите на Донбас.

Когато говоря за САЩ, винаги имам предвид кукловодите зад правителството им. Там също живеят хора, които са нормални. И искат мир и спокойствие. Искат да оставят на мира децата им и да не си правят експерименти с тях. Искат наркомани да не спят под прозорците им. Искат на оня терор да се сложи край и и всеки да си знае мястото.

Кукловодите могат много неща. Но само на тъмно. Вече излизат много истини за това, което вършат. Тръмп не е светец и е същият като предшествениците си, но поне е нормален и не иска светът да загине заради психопатията на една общност. Макар и косвено да е свързан с нея. Светът се съпротивлява на плановете да бъде унищожен.

Колкото и планове да правят, кукловодите не могат да нарушат плана на Бог за човечеството. Особено когато свободната воля на хората е да не позволят това.

Впрочем по времето на Тръмп убиха Сюлеймани, нали?

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

огнеборец3

2 months before

По-добре да не беше го писала този текст ...

Коментирай

Млечин

2 months before

Забрави да натопи Ротшилд и ционистите.От известно време интересите и са в друга посока....Защо не се интересува от проблема с канализацията в родното и село,например,а все се цели в дълбокото.Интересно е,че я публикуват непрекъснато.Гуруто с империите закъснява,представям си,какъв бисер ще извади.

Коментирай

хамалин

2 months before

можеше да го улучи в окото (по инструкция е било ухото) ташак държава. гунчева днес издиша

Коментирай

хамалин

2 months before

можеше да го улучи в окото (по инструкция е било ухото) ташак държава. гунчева днес издиша

Коментирай

\\\

2 months before

Скандалният американски агент подполк.николай марков: аз уведомих тайните служби на сащ, че в Пенсилвания ще има покушение срещу Тръмп. Знаете, че много пъти съм казвал, че знам всичко за всеки!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.