КОЙТО НЕ ПОМНИ ИСТОРИЯТА, ЩЕ Я ПОВТАРЯ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/koyto-ne-pomni-istoriyata-shte-ya-povtarya/109996 SvobodnoSlovo.eu
КОЙТО НЕ ПОМНИ ИСТОРИЯТА, ЩЕ Я ПОВТАРЯ

 

На 09.05.1945 година капитулира хитлеристка Германия. На тази дата приключва Втората Световна Война, при която са избити десетки милиони души, а Европа е потънала в разруха и кръв. Съветският съюз /СССР/ е победителят в тази война срещу злото, безчовечността, концлагерите, жълтите звезди на реверите, рязането на партизански глави и убийствата на малки деца по политически причини. Именно СССР е този, който пресича "културната" традиция обшивки на книги и абажури да се правят от човешки кожи, а преди да изпратят жени, деца и старци в газовите камери на концлагерите, да им изтръгват златните зъби, бижута и всичко, което имат. 

Днес Европа забрави. Забрави маршът на нацистките пълчища из европейските държави. Забрави френската съпротива, забрави Испания и гражданската й война, забрави партизаните, забрави Дахау и Аушвиц, забрави Кристалната нощ, забрави битката при Сталинград. Забрави концлагеристите и кой ги освободи. Днес Европа отново подкрепя нацисти. Отново и отново същата грешка на англоционистите, които няма да се спрат, докато не се опитат отново и отново да унищожат Русия и всичко човешко в света. Днес Европа забрави кой я спаси от взводовете на СС и чистата арийска раса. Впрочем, не е учудващо, като знаем, че наследниците именно на старите съратници на АХ днес ръководят Европейския съюз.

Днес отново в Европа горят живи хора. Днес отново православието е подложено на гонения от някои, които смятат, че са богоизбрани. Днес отново англосаксонският свят иска да унищожи Русия. За пореден път. Днес ние отново сме на погрешната страна на историята. Хубаво е днес тези европейски и американски привърженици на Зеленски да си спомнят как точно немците влязоха в Москва - победени, унизени, със свалени знамена и гащи. Ако искат, да повторят!

Днес трябва да празнуваме Денят на победата! Победата над нацизма, фашизма и концлагерите. Победата на доброто над злото. Защото, ако днес празнуваме обединението за въглища и стомана, скоро отново може да има човешки сажди над комините на концлагерите.....

ЧЕСТИТ ДЕН НА ПОБЕДАТА НАД НАЦИЗМА И ФАШИЗМА!

Елена Гунчева-Гривова

6 Коментара

moitoi

преди 4 месеца

Един Български войник или Офицер НЕ бе на Източния Фронт за разлика от Испанци...Французи...Холандци...Датчани...Словаци...Норвежци...не споменавам другите от ОСТа...!!!От цяла Европа въоръжение а чешките заводи 5 години бълваха оръжия!!!Спасихме и нашите български граждани 50 000 евреи!!!Затова ЕВРОПА ни мрази!!!Защо Хитлер не остана да се бие в България???Тук навлизаме в Окултното!!! Нито един Българин на Източният Фронт в Украйна!!!

Коментирай

Констанца

преди 4 месеца

Госпожо Гунчева, кой друг, освен Вас е изразил подобно вярно мнение?!! Вярно, и аз се солидаризирам с изказаното от Вас, но къде са другите, другите... Точно в днешния ден би трябвало да има много като Вашето мнение, но къде, къде са те? Жалко за късопаметното и малоумно човечество въобще! Какъв 21 век, каква цивилизация, какви пет лева въобще? По добре марш обратно в пещерата, където ни е мястото!

Коментирай

случаен

преди 4 месеца

Г-О ГУНЧЕВА ,ТОЗИ ВЪПРОС ГО ЗАДАЙТЕ НА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ДВОЙКА.И НА ВСИЧКИ БИВШИ КОМУНИСТИ ДНЕС НЕОЛИБЕРАЛНИ ДЖЕНДЪРИ.

Коментирай

Честно казано ...

преди 4 месеца

АЗ към тая семпла женичка ... Въпроси нямам ... Единствени

Коментирай

Това беше много умно .. Пу-пу .. Де.. Бе ..

преди 4 месеца

Който не си плаща 1-вата вноска .. Ще плаща и 2-ра вноска .. Как само го измислихте ..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.