КРИЗА В АНТИПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ ЖАНР

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kriza-v-antipravitelstveniya-zhanr/116235 SvobodnoSlovo.eu
КРИЗА В АНТИПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ ЖАНР


Левеещата се част на родното фейсбукарство е изпаднала в дълбока умствена и интелектуална криза. Разни хора късат ризи и дерат глас, попържайки люто управляващите. При липса на всякакви реални аргументи в критиката към властта фенове на столетницата, ибрикчии на Копейкин, някакви неосъзнати от Левицата и свободни левичарски елементи смучат от пръстите си антиправителствени дитирамби.

Често пъти тези интелектуални напъни раждат абсолютно комични тези и смехотворни мисловни връзки. Да се разберем, като човек 39 години в занаята категорично стоя зад тезата, че медиите трябва да бъдат опозиция към всяка власт. Фейсбук, разбира се, не е медия, но и тук трябва да важат някакви норми. Безцелната критика опорочава самия смисъл да имаме собствено мнение. Не знам за вас, но аз съм научен от семейството си и от занаята да критикувам когато има за какво и задължително с аргументи и факти. Нападките с епитети и квалификации не е критика, а форма на духовна полюция.

И още нещо, как тези люде нарочват във всякакви божи грехове едно тримесечно управление, а спокойно си кротуваха при 12-годишния диктаторски режим на герберастите…

Владимир Танев

7 Коментара

Крис

преди 7 месеца

А как гледа господинът на собствените си мисловни връзки, много интересно. При положение че тримесечното управление е в пълна симбиоза с герберастите, които преди изборите се кълнеше, че ще гони до дупка. Не е ли достатъчно очевидно дори за мнозинството умно-красиви? Както подсказва определението, не са тъпанари. Ще ги видим на местните избори какво ще произведат като резултат тези измекяри, от които толкова ми се повдига, че вече не включвам телевизора.

Коментирай

Тина

преди 7 месеца

Аргументите и фактите са очевадни за повече от половината българи, но не и за този журналист с 39 години стаж в занаята. Парадокс!

Коментирай

Балък

преди 7 месеца

Изплюй камъчето Танев ! Светни ни лампата на всички как процъфтяваме при Кемикъл брадърс .

Коментирай

Абориген

преди 7 месеца

Не беше прав чичко Сорос. Съвсем наскоро ги отби от цицката за малко и ето какви глупости започнаха да носят.

Коментирай

Родолюбец

преди 7 месеца

Поредната мозъчна пръдня на на този еврогейско-либерастки мръсник. Гледай си доносите и не се опитвай да умуваш и да защитаваш умнокросивата сган бе, льольо. Щото рано или късно ще дойде Видов ден и ще играе сопата за всички национални предатели. Сега нали разбирате, защо е имало Народен Съд. И колоко снизходителен е бил...

Коментирай

гошо

преди 7 месеца

Не му обръщайте внимание на този обикновен доносник.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.