Кризите сега са резултат от управлението на Борисов. Няма друга причина

https://svobodnoslovo.eu/komentar/krizite-sega-sa-rezultat-ot-upravlenieto-na-borisov-nyama-druga-prichina/5082 SvobodnoSlovo.eu
Кризите сега са резултат от управлението на Борисов. Няма друга причина

12 г. живяхме в ужасяваща диктатура с невинните в затвора, с побоищата, с тормоза, с откраднатия бизнес. Кризите сега са резултат от управлението на Борисов. Няма друга причина. Сега същите тези ГЕРБ упрекват всеки друг, но не и себе си. От друга страна виждаме абсолютната невъзможност на новото управление да реагира адекватно.

Гешев не трябваше да бъде приеман в Министерски съвет. Това или е врагът, или е институцията, с която ще работиш. Верно ли ще ровим в Гугъл и ще съберем 300 стр. публикации и ще ги носим на човека, който пази корупцията в България. Защо? За да може Бареков да се подиграва 5 дена по-късно със списъка с името на премиера?

65-ти ден е днес. Управляващите още не разпознават кой е врагът. Пеевски им се подиграва. ДПС се подиграва не на промяната, а не българските граждани. При това го прави по непознат начин от съществуването си. Те не просто спасиха редник Пеевски, слагайки го в парламента.

Николай Хаджигенов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.