ЛГБТтата са на всяка крачка, а у нас и на власт, май!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/lgbttata-sa-na-vsyaka-krachka-a-u-nas-i-na-vlast-may/114504 SvobodnoSlovo.eu
ЛГБТтата са на всяка крачка, а у нас и на власт, май!

Взаимствам това от нета, пратено ми от моята партньорка. С малка промяна за да не ме блокират фактчекъри, всякакви цербери из нета, го публикувам. Пътя към еднополовите бракове се павира така, с тези действия от управляващите, гласовити лициемри от ППДъйБ, както си признаха - малко са но с АЛА-БАЛА, са на власт. Не забравяйте , че ако искат да се наследяват еднополовите съжители - съквартиранти, никой не им пречи - има нотариуси за завещания и изявления. Заместват легално брака им! 

Приятно четене! Адмирации за автора! Не го зная кой е?

Двама мъже или две жени, ако живеят заедно, това е съквартиранство. Без значение дали правят секс, дали се гушкат, дали ходят за ръце, дали си делят финансите, дали заедно плащат ипотека. От правна гледна точка те са просто съквартиранти и нищо повече, ако ще да си бъркат по всички дупски с цел, удоволствие, и да си консумират телесните течности всяка сутрин, обед и вечер - те са просто съквартиранти, които правят секс.

Заради това им е толкова важно да вкарат сексуалния (интимния) елемент в контекста на "домашното насилие". Вече всички, които се ...таковат, без значение от пола им, ще се разглеждат от законодателя като някакъв аналогичен (и взаимнозаменяем) на семейството между мъж и жена "съюз".

Сексът става ключовият елемент в дефиницята, а не възможността за създаване на поколение, която е възможна само между мъж и жена. А сексът е възможен между всякакви полове. Напредваме! Бъдете здрави и знайте , следва да се противопоставим - Дебора е само искрата за друг огън, не е тоя за насиливто!? Според статистиката миналата година има регисрирани 600 акта на дом насилие от мъже към жени , а 300 от жени към мъже. 2:1 е не 100:1 така , че мислете, полезно е! ЛГБТтата са на всяка крачка, а у нас и на власт, май!

Георги Тодоров

2 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.