МАФИЯ! ВСИЧКИ КРАДЦИ ОБЕДИНЕНИ СРЕЩУ ГЕШЕВ. КРЕЩЯЩИТЕ СРЕЩУ БОКО МУ ЛИЖАТ ЗАДНИКА, ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ БОКЛУЦИ ГИ Е СТРАХ ОТ АРЕСТИ!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mafiya-vsichki-kradci-obedineni-sreshtu-geshev-kreshtyashtite-sreshtu-boko-mu-lizhat-zadnika-zashtoto-vsichkite-bokluci-gi-e-strah-ot-aresti/110444 SvobodnoSlovo.eu
МАФИЯ! ВСИЧКИ КРАДЦИ ОБЕДИНЕНИ СРЕЩУ ГЕШЕВ. КРЕЩЯЩИТЕ СРЕЩУ БОКО МУ ЛИЖАТ ЗАДНИКА, ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ БОКЛУЦИ ГИ Е СТРАХ ОТ АРЕСТИ!

МАФИЯ!

Ето как се нарича ТАКА НАРЕЧЕНИЯ български „политически елит“.

ВСИЧКИТЕ са се обединили срещу Гешев, който излезе извън сценария, и показа, че ще се бие до дупка срещу тях. А Гешев все пак е главен прокурор и нали се сещате как са посрани от шубе ВСИЧКИТЕ „ПОЛИТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ“, НАРЕЧЕНИ МАФИЯ, НЕ ОТ ДРУГ, А ОТ 70  ПРОЦЕНТА ОТ НЕГЛАСУВАЩИТЕ БЪЛГАРИ!

Сега трескаво бързат да променят ВСС, ама трескаво бързат, за да могат колкото се може по-бързо да разкарат Гешев, защото ЗНАЯТ КАКВО ГИ ЧАКА, КАКТО ЗНАЯТ И КАК СА ОПЛЕТЕНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА В КРАДЕНЕТО И ТЪРГОВИЯТА С ВЛАСТ!

ГЕРБ, разбирай Боко Тиквата, който благодарение ЛИЧНО на Румен Радев и „пътя му на копринката“ бе изпран, направен жертва и върнат на бял кон, за да побърка окончателно държавата с една единствена цел – да спасява собствената си кожа. Точно за да спаси собствената си кожа, сътвори пълния батак с Габриел, излъга куцо, кьораво и сакато как американците стоят зад него и му диктуват, и ги въвлече в пъкления сценарий „сваляне на главния прокурор“, включително с дискредитиране и сплашване с „атентат“.

ДПС, които са раздирани от вътрешни крамоли, лагери и турболенции. Карадайъ се мисли, че е председател на нещо, но е председател единствено на собствения си уй, а и това изобщо не е сигурно. Низините в ДПС не могат да го дишат, не го понасят и средния ешелон, и част от върховия. ДПС само изглежда монолитна. Само изглежда. В действителност от доста време вътре са разпачетосани на лагери, сфери и „квоти“ и ще се избият един друг – въпрос на време е. Доган седи в Сараите и е подвеждан от някакви съмнителни типове, които са изтъкани от психиатрични комплекси за власт и пари. Те /в някои от лагерите си/ също се пъчат против Гешев, защото знаят, че ако Гешев тръгне ва банк, ще им отвинти и на тях главите.

ИТН, „малкото ДПС“, за което „Златния“ от „пътя на копринката“ си скъса гъза да бачка в едни по предишни избори, не, че и на последните – ИТН „внезапно“ влезе в парламента. Що ли? Ами щото така трябваше. Винаги трябва да има една „ПРАВИЛНА“ ПАТЕРИЦА. Преди беше Стефан Янев Кенеди, сега ПАК е ИТН. И те против Гешев. Уфффф, ако се започне там само от Орлин Алексиев, нищо няма да остане. Така че – и те си знаят от какво ги е шубе.

ПП/ДБ, – най-простите. Ако имаха грам акъл в главите си, нямаше да скачат сега срещу Гешев, а щяха да го използват като „инструмент“, който Бог им е спуснал от Горе, за да се разчисти МАФИЯТА на ГЕРБ, срещу която иначе врещяха. Врещяха, ама ЛИЦЕМЕРНО, защото сега със същата тая МАФИЯ се прегръщат и вкупом са против Гешев. Прости идиоти. Ама като си прост няма кой да ти помогне. А както казва и Боко Тиквата – на прост човек кур се набива. Те също треперят, щото и те крадоха и се насраха от кристали и оргии.

Възраждане, и те срещу Гешев. Те пък искали да се избира главен прокурор „по американски модел“, хахаха. Реват уж против американците, ама да избирали главен прокурор по „американски модел“. АФЕРА от години ви отваря очите що за птици са тия коцета, ама вие викате „ура“. О.к. ще дойде време, когато ще вденете кой им стои отзад, да живей Боко Тиквата.

БСП в лицето на Корнела излезе най-хитрата сврака. Моментално се усети какво се задава, без значение колко още ще е на поста си главния прокурор. Корнела ли не знае заради какво могат и резнат главата?!

Така – всички са на щурм срещу Гешев.

Кроят завери, бързат да структурират нов ВСС, за да може Гешев колкото се може по-бързо да бъде елиминиран. За да заспят спокойно най-сетне, щото от дни вече не могат и да дремнат, спохождани от кошмари с белезници.

А ВСИЧКИТЕ са за арестите, ако питате нас.

А! Без малко да забравим „Шефа“ Румен Радев на ОПГ „Пътя на копринката“ на „Златния“ Копринков. Толкова пара откраднаха и продължават да крадат, толкова са оплетени с Мафията на Боко Тиквата, че ако Гешев скъса въжето /там, където е най-тънко, там се къса/, направо им се еба майката.

В прав текст: имаме една ЦЯЛА ГРУПИРАНА ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ срещу главния прокурор Иван Гешев, който изглежда като вълк единак срещу тях.

Непосилна война на пръв поглед.

Но!

Война, в която Гешев има уникалния шанс да свърши онова, заради която политическата мафия се посира от страх!

Който днес за пореден път се е подлъгал, че Гешев е „клекнал“, след като е излязъл в отпуск по лични причини, АФЕРА да ви го каже: жестоко се е объркалАма много жестоко!

Каквото има да става, ЩЕ СТАВА!

Веселина Томова

https://afera.bg/

 

3 Коментара

Чичо

преди 11 месеца

Томова, ми той Гешев, ще излезе един ангел небесен, армагедон някакъв! "Чистичкият" Гешев чий го бара досега, та не смогна да си свърши работата като главпрокурор!? Тоя михлюзин не беше ли в основата на "сготвянето" на Иванчева? Щото тя зад гърба си имаше само титлата кмет и принципи! Още тогава някой трябваше да се усети за далаверите! Тия шестте, примерно.Добре, че си се сетила да сложиш едно "сега", демек - не му е времето! А колко още да го чакаме да се "наиграе"? Верно е, че кога атовете се ритат, магаретата страдат, ама е крайно време да им дръпнем зобницата! Нека се ритат, възможно е и нещо добро да излезе от това.

Коментирай

Добро утро

преди 11 месеца

Не разбирам защо тази всезнаеща калинка се опитва да очерни ВЪЗРАЖДАНЕ. РАЗБЕРИ, ГОСПОЖО ВСЕЗНАЙКЕ ЧЕ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ!!! ЕДИНСТВЕНАТА. ЕТО ЗАЩО ТРЕТИЯТ МАНДАТ ТРЯБВА ДА СЕ ДАДЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕ.

Коментирай

Михайлов

преди 11 месеца

Госпойца ТИМова, още неизтрезняла ръси мУдрости. Самопровъзгласилата се в състояние на делириум тременс за "професор по изпреварване (?! може би изпреварва товарни влакове) варненска муха-винарка дърдори простотии, които трябва да са обект на изследване от д-р Гълъбова. Весе, и ти ти смяташ, че "Гешев е радост"?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.