МАГАРЕВ, ТИ СИ ТЪПО МАГАРЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/magarev-ti-si-tapo-magare/116752 SvobodnoSlovo.eu
МАГАРЕВ, ТИ СИ ТЪПО МАГАРЕ

 

Пишман министърът на отбраната отново прояви скудоумието си по повод УКРАИНСКИЯТ ДРОН, носещ БОМБА, намерен край Тюленово. Тресейки се от ужас да не накърни интересите на американските любимци от Украйна, Магарев заяви, че "дронът бил свързан с войната на Русия срещу Украйна!". Магарев, ти си тъпо магаре!!! Ама много тъпо!

Дронът Е УКРАИНСКИ! Паднал на българското Черноморие. Ако беше руски, не дай Боже, Магарев вече щеше да е обвинил лично Путин в нападение срещу България, щеше да е призовал НАТО да ни защити и щеше да връчи протестна нота още при отваряне на Руското посолство сутринта. Ама за него мъка, не е руски. Ама бил свързан с войната на Русия срещу Украйна. Ай стига бе, магаре такова! То бива, бива простотия, ама бивол за мезе не бива.

Факт е, че Украйна не само губи войната, но и прецизността им е чужда. То не бяха мини, самолети, ракети. Сега и дронове. Не чух Олесята Чук-Чук да се извини и да вземе отношение. Освен да плюе Русия и да свири на САЩ, друго от нея няма и какво да се очаква. Но поне от кумова срама, както се казва, да смънка едно "Ма, извинете, повече няма да правим така!".

Спомням си случая с една паднала американска ракета в България, докато бомбардираха Югославия. Накрая ние се извинихме на американците, че нагло българска къща е попаднала под американската ракета. И обещахме повече да не им се пречкаме така. То бива гнусно подмазвачество и ибрикчийство, ама ние бихме засрамили и професионален ибрикчия от турска баня.

Та, Магарев да вземе да се извини на нас, че ни смята за пълни идиоти. Да не съди по тези около себе си, ние не сме такива. И пак да попитам - това магаре кога ще го разкарат от Министерски съвет?! С ритници!

Елена Гунчева-Гривова

7 Коментара

Иван Пеев

преди 3 дни

Ще припомня един виц от бай Тошово време. Срещна ли се американец, руснак и българин е се надхващали, коя нация е по-добра технически. Американецът казал: Вземаме тухла и парче хоросан, хвърляме го към небето и става небостъргач. Руснакът казал: Нищо не е, ние вземаме парче алуминий и парче стъкло, хвърляме го към небето и става ракета. Българинът реплекирал: Нищо не правите. Ние вземаме едно лайно, хвърляме го нагоре и става началник. А като падне долу, става пак лайно.

Коментирай

Олеся Зеленска

преди 3 дни

След Филип Димитров, Жельо Желев, Ал Йо Ива Минджева и още няколко, то тоя ТАГАРЕНКО води класацията за най недолюбван, често псувам и онождан политик.

Коментирай

Олеся Зеленска

преди 3 дни

След Филип Димитров, Жельо Желев, Ал Йо Ива Минджева и още няколко, то тоя ТАГАРЕНКО води класацията за най недолюбван, често псувам и онождан политик.

Коментирай

Доктор

преди 3 дни

Смятам, че нищожеството денков е извън всякаква класация.

Коментирай

несъгласен

преди 3 дни

Нееее! Не съм съгласен! Не обиждайте магаретата, те са по-умни от тагаренко!

Коментирай

karon_m

преди 2 дни

И като всичко това е вярно , какво правим пред компютрите?????????? И защо не сме ВСИЧКИ на жълтите павета със земеделците??ААА???

Коментирай

Любител на приказки

преди 15 часа

Има дрон - има проблем. Няма дрон - няма проблем.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.