МЕДИИ СИ ПРАВЯТ ГАРГАРА С ПОЛИТИЦИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/medii-si-pravyat-gargara-s-politicite/123499 SvobodnoSlovo.eu
МЕДИИ СИ ПРАВЯТ ГАРГАРА С ПОЛИТИЦИТЕ


Днес не знам защо, но ме e ударило на спомени. Иде реч за вероломни майтапи, които навремето си позволихме с Бойко Борисов и Иван Костов. И това се случи в една абсолютно свободна медийна територия, каквато беше навремето Радио НЕТ. 

И тъй, беше 2002-ра година. Тогавашният гл. секр. На МВР Бойко Борисов бе произвел поредната си тъпня – политиката била лайно в целофан. И тъй, идеята бе на Ivo Todorov. Намерихме едно кучешко изпражнение и го опаковахме грижовно в целофан. Сестра ми работеше тогава в Столична община и наехме срещу символично заплащане една лайнарка. От паметника Левски тръгна шествие на цялото ни радио до МВР. Отпред лайнарката, а след нея екипа с лайното. На пропуска на министерството казах, че Радио НЕТ идва на гости на главния секретар и му носи подарък. Бойко взе че слезе, и… Няма нужда от продължение.

Година по-късно, моя бе идеята, Иван Костов като лидер на ДСБ се бе обидил на всички медии и дълго време не даваше интервюта. Да, ама ние му го направихме. Иво Тодоров измисли текста с въпроси и отговори, а самия Тончо Токмакчиев досущ като Костов даде своите отговори. Никой после не позна, че това не е бил лидера на ДСБ. Слава богу, на Костов бързо му мина.
Ами това е. Хайде, помислете дали днес такива щуротевини могат да се случат…

Владимир Танев

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.