Меркел официално призна, че Западът е виновен за войната в Украйна. Тя обяви, че Минските споразумения са били лъжа

https://svobodnoslovo.eu/komentar/merkel-oficialno-prizna-che-zapadat-e-vinoven-za-voynata-v-ukrayna-tya-obyavi-che-minskite-sporazumeniya-sa-bili-lazha/26384 SvobodnoSlovo.eu
Меркел официално призна, че Западът е виновен за войната в Украйна. Тя обяви, че Минските споразумения са били лъжа

Меркел официално призна, че Западът е виновен за войната в Украйна. Тя обяви, че Минските споразумения са били лъжа, чиято цел е била да се спечели време, за да се въоръжи Украйна и да се реформира армията и.

Припомням - Минските споразумения уреждаха по мирен път конфликта. Те предвиждаха федерализация на Украйна, и самоуправление на Донбас. "Гаранти" бяха Германия и Франция. Толкова струва думата на Германия и Франция под официален международен документ...

Абсолютно нищо от това "споразумение" не беше изпълнено. Напротив - укрите продължиха войната и бомбардировките.

Т.е. прав е Путин като твърди, че войната е започнала 2014 г. С признанието на Меркел, излиза че тя изобщо не е спирала. Никога не е имало намерение за справедливо решение за рускоговорящите. Всичко е било измама.

Никога не е имало шанс за мир. Мирът е бил просто помпане на киевските нацисти за нова война...

Това е западът...

Добри Божилов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.