МЕСОМЕЛАЧКАТА НА САЩ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mesomelachkata-na-sasht/132325 SvobodnoSlovo.eu
МЕСОМЕЛАЧКАТА НА САЩ

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи '35 Днес Марица НАЧАЛО CAMO МАРИЦА Обяви плоВДИВ РЕГИОН Справочник СПОРТ Подкаст Начало > Свят БЪЛГАРИЯ ЛАЙФСТАЙЛ свят ΓΡО БИЗнЕс 30H Пленен украинец: Нашите обстрелват войниците, които се предават на руснаците ١ 10:45, 23.04.2024 23. 8 Marica.bg 217 日0 ㅎ Принтирай'

Все още колебливо, българските медии започват да разкриват какво се случва в Украйна. В тази публикация на вестник Марица се разкрива, че украински войници са обучавани в Англия и хвърляни на фронта, а когато искат да се предадат, от техните - украинските войски, започват да стрелят по тях. Тоест - ако искаш да се предадеш, те застрелват като куче своите. Оказва се, че руснаците се опитват да предпазят украинците от техните, които искат да ги застрелят в гръб.

Да припомня, че на фронта в Украйна се пращат вече 15-16 годишни момчета и жени. Представете си ваш син на 15 години да го хвърлят в тази месомелачка, за да защитава интересите на САЩ и на Байдън. И да прави по-богат Зеленски и родата му. Колко невинни животи ще паднат в жертва на алчността? Колко млади момчета, мъже и жени ще загубят живота си в прослава на един наркоман, който е на ръчно управление от Вашингтон?

Знаете ли кои са останали в Украйна? Бедните! Тези, които не могат да си позволят с джиповете да си изнесат парите и богатствата и да платят огромната миза на границата, за да ги пуснат. Остават тези, които нямат пари да се откупят. И техният откуп е живота и кръвта им.

Откактто злата вещица Нюланд стъпи в Украйна, този славянски народ върви към пълна катастрофа. Нацистките прояви минаха всякакви граници на разумното, насърчавани от семейство Байдън и лидерите на ЕС и Великобритания. ЕС и САЩ имат полза славяните да се избиват помежду си, докато те изпращат старите си оръжия и печелят от войната.

И тук ще отбележа, че ми е жал за украинците. Не тези, които джиткат у нас с джиповете и са нагли и арогантни, а за младите момчета и мъже, които са хвърлени в една кървава месомелачка, в която едни чудовища печелят пари.

Краят на това ще е скоро. Но никой няма да върне синовете и мъжете на украинските жени, които са загинали по фронтовете, често от разстрел от своите.

Елена Гунчева-Гривова

6 Коментара

Варна

преди 1 седмица

Това е една мръсна война ,не в името на демокрацията както ни убеждават политкоректните медии.Избиват се мъжете на два братски народа.Кой печели,кой не иска мир?Е войната е пари!Оръжие -смърт-печалба за военния комплекс на ,,дарителите,, Това трябва да спре !И от нас зависи да не подкрепяме глашатаите на войната

Коментирай

В името на хегемонията на “хегемона”

преди 1 седмица

Украинците бяха впрегнати в един от най-мръсните сценарии на неоконите.До кога ще търпят?

Коментирай

Посетител

преди 1 седмица

Докога ще търпят украинците ли? Мисля, че тук не става въпрос за търпение... Накратко, докато Русия не изпълни задачата си до край - да изчисти територията на бившата УССР от наследниците на нацистите. Руснаци, украинци, белоруси - всички те са един народ, говорещи един език, с разлика в диалектите и наречията... И ще трябва продължителен процес на очистване на съзнанията, изкореняване на изкуствено насадената омраза... Украинците бяха тровени повече от 30 години, дано не са необходими още толкова за лечението им!

Коментирай

Добри Божилов

преди 1 седмица

Ядреното гориво като газа - руско, ще ни го доставят САЩ на тройна цена. Енерго-олигарси ликуват! https://www.youtube.com/watch?v=Tr1vcXf_ibA

Коментирай

пролетарии

преди 1 седмица

Лат. Пролес-деца. Онези, които няма какво да дадат, освен децата си. Изборът е прост: или капиталисти, или пролетарии. Или канибали, или техните жертви. Дали, пък, капитализъма е най-добрият строй?

Коментирай

Мирмидон

преди 1 седмица

Оруел беше казал нещо в смисъл, че когато един народ гласува за корумпирани, алчни некадърници, той не е жертва, а съучастник. Та така в Украйна, така и в България. Гласуваха за един сребролюбив клоун ( който имаше в офшорни сметки над два млд долара преди СВО) и получиха война. Боже, пази България!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.