Мога да ви кажа господа управляващи, че ви съжалявам!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/moga-da-vi-kazha-gospoda-upravlyavashti-che-vi-sazhalyavam/129622 SvobodnoSlovo.eu
Мога да ви кажа господа управляващи, че ви съжалявам!

Кристиян Коев: Да теглиш ковчега на Патриарха с БТР е не само лош вкус, но и нищета на духа на тези, които им е хрумнала подобна идея и тези, които са позволили това да се случи!

Явно низши духове ни управляват и си позволиха да използват дори смъртта на Патриарха за пошла и грозна бездуховна пропаганда. Мога да ви кажа господа управляващи, че ви съжалявам! Съжалявам ви, че духовното ви развитие е на ниво троли. Да ползваш БТР за тленните останки на Патриарх Неофит, за да внушаваш, че сме във война, няма нищо общо нито с вяра, нито с философия, нито с ритуал, нито с канон, нито с какъвто и да е духовен свят, който със сигурност не познавате и явно не ви интересува! Дръжте си здраво в ръцете всичко материално, заради което ви е големия зор, но него няма как да отнесете там, където е вече Патриарх Неофит мир на душата му!

Кристиян Коев

3 Коментара

Бате Винету

преди 1 месец

Подигравка с всички нас! Народе, събуди се!

Коментирай

Отговоръ

преди 1 месец

Попитали магарето защо се държи магарешки на обществено място, а то отговорило: Че аз тук ако не си покажа магарията, къде другаде ? А Коев ги съжалява.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.