Може ли да има брак между табуретка и холна гарнитура?!!?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mozhe-li-da-ima-brak-mezhdu-taburetka-i-holna-garnitura/122598 SvobodnoSlovo.eu
Може ли да има брак между табуретка и холна гарнитура?!!?

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'възраждане 29 мин за пореден път ce опитват да легализират T.Hap. еднополови бракове. нека стане ясно такова нещо като брак между лица един същ пол не може няма как да ъществува. така, както не може да съществува брак между човек животно, човеки табуретка между табуретка холна гарнитура. костадин костадинов, фейсбук'

Може ли да има брак между табуретка и холна гарнитура?!!? Честно казано, мисловните къси напъни на Къстадинов карат нормалния човек да се чуди няма ли някой около него, който да му направи забележка какви глупости плещи?!!?

А по темата - сетила се Мара да се побара. Европарламентът преди месеци одобри Истанбулската конвенция, само Къстадинов не мъцна. Сега, явно в отчаяни и неистови опити да си върне одобрението на електората, отново яхва старите популистки теми. С надеждата да се хване пак някой шаран.

Е, добре, ще попитам - и вие какво направихте, за да не ги легализират? Къде беше поне принципната ви позиция, когато ЕП излезе с това решение? Опс, тогава бяха избори и съвсем друго ви беше на акъла.

Мятането от популистка тема на популистка тема от Къстадинов е много негова дисциплина, в която безспорно е шампион. Въпросът е, че при липсата на реални действия и само джафкане, публиката е все по-малка....

И наистина добронамерен съвет - прочитай си внимателно това, което тъпата Йовка ти поднася като мнение.

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

Елена Гунчева

преди 2 месеца

Няма стига: До Айде стига: Забавлявам се с тоталната глупост и простотия на тъпата му пиарка. Ако си измъкнете главата от бетона, ще установите, че казаното от него предизвиква не само учудване, но и размисли как може нормален човек и то политик да прави подобни аналогии и да се изказва толкова лековато. Не съм пропускала простотии нито на Бойко, нито на Киро, нито на някой друг, та на тоя ли ще ги подминавам, за да ви е кеф на тъпите му орки?

Коментирай

Борис

преди 2 месеца

Според проф.Иво Христов,80%от бугарите са дебили.А според мен,във "Вгъзраждани"дебилитетът клони не към 80%,а към 100!

Коментирай

Посетител

преди 2 месеца

От Възраждане вместо да подскачат като ужилени на всеки текст на г-жа Гунчева, по-добре да вземат да се позамислят! Не бъдете слепи и глухи към критиката! Не сте безгрешни!

Коментирай

Кандидат за кмет на Дупница подкрепен от Възраждане

преди 2 месеца

Какво Възраждане, к'ви 5 лева? Всичко свърши. Права е Гунчева. Това е братски проект на ПосолствоТо - на МИ-6. За противодействие и подавяне на руското влияние на Балканите и в частност в България. Но да му мисли ПеПейкин, че е война. В едно е прав - след Трактора следващия ще е политик. На Боленчо Лидеров му се размина с един среднощен неуспех да влезе задочно в НАТФИЗ. Онзи ден си призна и за Кошлуков! Да видим постановката "Когато гръм удари, как ехото заглъхва"!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.