На момичета днес ми се иска да кажа: Не се престаравайте. Не се преструвайте. Не се лигавете. Учете повече

https://svobodnoslovo.eu/komentar/na-momicheta-dnes-mi-se-iska-da-kazha-ne-se-prestaravayte-ne-se-prestruvayte-ne-se-ligavete-uchete-poveche/122615 SvobodnoSlovo.eu
На момичета днес ми се иска да кажа:  Не се престаравайте. Не се преструвайте. Не се лигавете. Учете повече

От поколението жени преди мен се научих да бъда по-разбираща, по-мека, по-добра, по-отдаваща се, да не съм вгледана в себе си, да не съм егоист, да не съм креслива, да не съм груба, да се обличам подобаващо, да готвя добре, да се грижа за домa, за децата...

На момичета днес ми се иска да кажа:

Не се престаравайте. Не се преструвайте. Не се лигавете. Учете повече. Четете повече. Ходете на кино. На планина. На колело. Спортувайте. Катерете се високо – светът отгоре е удивителен, въздухът – изумителен. Преживявайте съкрушаващо всичко – не се щадете – емоциите са велико нещо, те Ви правят жени, но споделяйте малко. Бъдете приятелки с майките си. Не отвръщайте поглед от наставленията на бащите си. Говорете малко, правете го тихо,  грижете се за себе си. Ходете на терапии, на СПА, на басейн. Глезете се. Но не се оставяйте някой да Ви глези, не бъдете глезли. Просто се обичайте и давайте на себе си това, което иска тялото и душата Ви. Не е грях да искате да ви е хубаво. Но го искайте от себе си. Не от партньора си. Изкарвайте пари, работете много. Купете си хубава кола. Слушайте силна музика. Живейте го този живот! 
Жи-вей-те-го!
❤️
Мира Добрева

9 Коментара

Червената шапчица

7 months before

Всеки акъл дава, учи, обяснява... Дава посока, линия, наклон и път в живота. Аман от простакеси. Чиба.

Коментирай

Борис

7 months before

" На момичета днес ми се иска да кажа: Не се престаравайте. Не се преструвайте. Не се лигавете. Учете повече"! И най-вече,чукайте се като за последно! Като мен!

Коментирай

Борис

7 months before

А,и да добавя-за повечко пари,ама ако има и едно BMW- още по-добре!

Коментирай

Хаха!

7 months before

И тази цял живот си изкара, благодарение на мъжете, а съветва момичетата, да изкарват сами парите си! Лицемерие на квадрат!

Коментирай

Борис

7 months before

А,и да добавя-за повечко пари,ама ако има и едно BMW- още по-добре!

Коментирай

Борис

7 months before

Ех,Жоро,Жоро!И ти като бръкна в торбата с ку@вите избра най- ухватната!

Коментирай

Някакъв

7 months before

Момичета, не слушайте тази голяма бяла птица( нямам предвид лебед). Надявам се, животът да се промени..Семейството е основата на човечеството.Надявам се тежките и рискови професии да се поемат от мъжете.Да не работите на пълен работен ден, да имате повече време и за децата си ,и за дома , Тази криворазбрана и прокарана ,,еманципация,, ви лишава от вашата същност, от вашата женственост. Смятам , че жените са по-добрата част от човечеството и от тях зависи духовността му в голяма степен.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.