На върха на пирамидата на потребностите стои нуждата от духовно познание

https://svobodnoslovo.eu/komentar/na-varha-na-piramidata-na-potrebnostite-stoi-nuzhdata-ot-duhovno-poznanie/122483 SvobodnoSlovo.eu
На върха на пирамидата на потребностите стои нуждата от духовно познание

На върха на пирамидата на потребностите стои нуждата от духовно познание. 

Така нареченият "свети синод" на БПЦ, обаче, не е нито свети, нито синод. Лишил е българите от духовна подкрепа и парадира /снима/ без никакъв срам от Бога с ония престъпни типове, които откраднаха дори последния залък от устатата му. Българската Православна Църква се превърна в златна брошка на всички овластени престъпници, заличили за отрицателно време хилядолетен народ и култура. Това вече не е българска църква, а секта от оядени и лоясали топки, проядени от всички смъртни грехове - земни твари. Знамената на украинските нацистки батальони продължават и днес да стоят в така наречените "свети олтари" из разни лъскави, но прогнили от разврат храмове. И въпреки официалната ни молба да бъдат премахнати, така наречения "свети николай-пловдивски синод" подмина с пренебрежение това добронамерено предупреждене. И нека всички тези лоясали от власт и пари търговци в храмовете на греха знаят, че ние сме по-ревности от тях по Бога и сме предприели твърди, но невидими засега мерки срещу това тяхно грехопадение. Православната Църква няма да им прости, нито ще ги подмине тази чаша. Да се готвят за поредна среща със Съдията. Повтарям, поредна!

След тях са овластените червеи във властта, които опустошиха род и Родина, без да съзнават последствията. Няма безплатен обяд, господа! Пригответе се заедна с лоясалите си от презрение към бедните и слабите попове да се явите пред Съдията. Кръвта, която лично вие проляхте иска отговорност и няма място на тоя свят, където да скриете от Провидението.

И на последна място са съучастниците. Онези, които съзнателно и несъзнателно подкрепяха с думи и дела това страшно робство, което унищожи милиони човешки съдби. Няма в тая работа ЕС и НАТО, нито някой ще си мръдне пръста за такива като вас. Човек, може да вярва във всякакви витиевати глупости, но това не го освобождава от личната му отговорност.

Моята цена - платих предварително! Идва време вие да платите своята.

Николай Марков

5 Коментара

Павлина

преди 2 месеца

Не всеки стига до върха на пирамидата. Повечето си стоят в нейната основа - нужда от материален комфорт, нищо повече.

Коментирай

Мина

преди 2 месеца

За съжаление истината е, че в основата на пирамидата на Маслоу са базовите потребности- ако не са удовлетворени, е невъзможно да се стигне до върха. Затова ни удрят постоянно по базиса. Но- идеята на автора е друга- доколкото разбирам. Няма безплатен обяд и рано, или късно- всеки ще си плати цената. Както и ще се изправи пред Страшния съд- според делата си. Това разбрах. Може и да греша.

Коментирай

Гласа на викащия в пустинята

преди 2 месеца

Всичко, което е написано по-горе е точно и ясно. За мерките, които г-н Марков споменава, той би трябвало да знае, че отмъщението е оставено само и единствено за Господ като четем "отмъщението е Мое, Аз ще отплатя", а не за човеци, с което г-н Марков си превишава правомощията. Словото ни учи на следното: "отделете от средата им и до нечисто се не допитайте". Това е единствената рецепта за справяне със"сектата". Физическата саморазправа носи духа на Антихриста.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.