Напълно неочаквано за мен, безсмисленият и импотентен 50-и парламент направи нещо смислено, историческо

https://svobodnoslovo.eu/komentar/napalno-neochakvano-za-men-bezsmisleniyat-i-impotenten-50-i-parlament-napravi-neshto-smisleno-istorichesko/140045 SvobodnoSlovo.eu
Напълно неочаквано за мен, безсмисленият и импотентен 50-и парламент направи нещо смислено, историческо

Ако не проповядваш за джендъра в училище заедно с халваджияните, паситата, козилите, прокопитата, Мис Божанков, Мис Бони, Бенатова, Поли Паунов, ХаджигеЙнов, Григоров/Григорова, Ц*ганския Хелзински комитет и вся остальная грантоядна сволоч...значи си хомофоб, копейка и путинист. И бързо влизаш в черния тефтер на Галя от посолството.

А всъщност, хора, това е чест. Значи, че сме останали ХОРА. Не сме си продали душите.

Напълно неочаквано за мен, безсмисленият и импотентен 50-и парламент направи нещо смислено, историческо. Да споменем с добра дума всеки депутат, дръзнал да гласувал за нормалността. В днешното мракобесие това си е геройство.

И понеже мнозина ме питат - ето кои от консервативния ГЕРБ на практика подкрепиха ЛГБТ в час: Георг Георгиев, Екатерина Захариева, Тервел Георгиев, Георги Георгиев, педагожката (прости й, Боже!) Йорданка Фандъкова...Да се знае и помни!

А как е гласувал самият г-н Борисов? Гласувал ли е изобщо, или се е въздържал, тъй като не може да се определи, не е наясно със себе си? Което е странно, дядо на три внучета все пак...А г-н Кирил Петков, баща на три дъщери?

Не, това не е формализъм или заяждане. Този вот не беше политически, а екзистенциален.

В клас трябва да се преподава биология, не сексуални извращения.

Битката за децата ни е най-важна. Изгубим ли я, губим България, губим себе си, губим всичко. Другото е от Лукавия.

Недялко Недялков

3 Коментара

хамалин

1 month before

питай симитлийския кмет как е гласувал Буци

Коментирай

хамалин

1 month before

питай симитлийския кмет как е гласувал Буци

Коментирай

Алекс

1 month before

Май за всички ни беше изненада!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.