Навсякъде по света ходенето в американското посолство превръща човека от човек в американец, мозъкът му изчезва и той става подчинен

https://svobodnoslovo.eu/komentar/navsyakade-po-sveta-hodeneto-v-amerikanskoto-posolstvo-prevrashta-choveka-ot-chovek-v-amerikanec-mozakat-mu-izchezva-i-toy-stava-podchinen/137358 SvobodnoSlovo.eu
Навсякъде по света ходенето в американското посолство превръща човека от човек в американец, мозъкът му изчезва и той става подчинен

"Съюзници в решаващи исторически моменти, Сърбия и САЩ споделят многогодишно партньорство и сътрудничество и аз се надявам, че ние ще продължим да развиваме нашите отношения, основани на взаимно уважение и разбиране.

Този ден (националният празник на САЩ) служи и за напомняне на привързаността на духа към свободата и привързаността, които са фундамент, на който стои гордото минало, настояще и бъдеще на Сърбия."

Александър Вучич, 2024 г., на приема на американското посолство в Белград.

Убитите от НАТО сърби харесват това!

Аз казах вчера и не ме страх да го повторя.

Навсякъде по света ходенето в американското посолство превръща човека от човек в американец, мозъкът му изчезва и той става подчинен.

Затова не се ходи на никакви приеми в никакви посолства! Особено когато те задължава протокол! Ако искаш да останеш човек. Ако не, свободно си ходиш и отиваш на бунището.

Анастасия Гешева

6 Коментара

огнеборец3

2 days before

Чувствам нещо недоизказано в горната статия. Интересно ми е - знае ли авторката, че на приема преди 2 дни в Американското посолство присъстваше и нашият нов Патриарх - Негово Светейшество Даниил? И той ли, според авторката, се е превърнал "в американец" и "мозъкът му е изчезнал"!?

Коментирай

Toto

2 days before

Поредната тъпотия

Коментирай

Emigrant

2 days before

Вучич може да каже на всеки това, което той иска да чуе. Двуличието си е част от сръбския характер. Н.Св. Данаиил може да е бил в американското посолство, но такива глупости няма как да каже.

Коментирай

И тяхната не е лесна или Let's make Biden adequate again!

2 days before

Хегемонът САЩ така и не се реши да атакува Иран, не успя да победи хусите и да изтегли армадата от кораби на почтително разстояние от Йемен и не успя да принуди Турция да блокира проливите Босфора и Дарданелите за руските кораби. Хегемонът загуби честната конкуренция от Китай в производството на електрически автомобили и поради това несправедливо въведе мито от 100% от цената на автомобила. Хегемонът не можа да принуди арабските шейхове да продължат да продават петрола и газа си само за долари, пълнейки по този начин американската хазна. Саудитска Арабия вече преминава към продажби във всяка валута, която й харесва. Хегемонът вече започна да има проблеми с качеството не само на пътническите самолети Boeing, но и на космическите кораби на същата компания.

Коментирай

2. И тяхната не е лесна или Let's make Biden adequate again!

2 days before

Но най-лошото е, че Съединените щати вече не могат, както преди, да запълват всичките си проблеми с новоотпечатани пари безнаказано за икономиката си. От публикуваните официални данни знаем, че 63 американски банки са със загуби в размер на 500 милиарда долара, а до края на тази година правителството на САЩ трябва да намери пари и да изплати дългове в размер на 10 трилиона долара. Това надхвърля бюджетните приходи за тази и следващата година. Освен това хегемонът не можа да попречи на КНДР да се сдобие със собствени ядрени оръжия, не можа да принуди Индия да влезе в конфронтация с Китай и Русия и все още не може да изостави руското ядрено гориво, китайските редкоземни метали и венецуелския петрол. Хегемонът дори сега не може да управлява послушния преди това Израел, чието благосъстояние е изцяло зависимо от американската финансова и военна помощ.

Коментирай

бат петьо

2 days before

Точно така е, ама може, пък, да са му обещали нещо на Вучич-а, или да са го "стиснали" по някакъв начин за "т......е". Заемането на подобни постове - до сега - си беше в някаква степен и "руска рулетка" . Ние, зяпачите , нищо не знаем и нищо друго не можем да направим, освен да коментираме.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.