Най-добре е сглобката да се разглоби, да идем на избори, та да видим Денков колко гласове е спечелил по време на премиерстването си

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nay-dobre-e-sglobkata-da-se-razglobi-da-idem-na-izbori-ta-da-vidim-denkov-kolko-glasove-e-spechelil-po-vreme-na-premierstvaneto-si/126939 SvobodnoSlovo.eu
Най-добре е сглобката да се разглоби, да идем на избори, та да видим Денков колко гласове е спечелил по време на премиерстването си

ПП се стремят отново към несиметричност в тяхна полза. В този кабинет на сглобката ГЕРБ практически ги няма и ПП дерибействаха на воля във всички сектори. ГЕРБ играеха ролята на много лека спирчака срещу възможни ексцесии.

Габриел имаше съвсем деликатно присъствие. ПП обаче сега започват отново, както винаги и както е характерно за тях да се налагат нагло и със замах, започват да настояват за всички възможни предимства и несиметрична (според уговорката) тежест на техния отбор. Денков откога стана голям дипломат?!

Откакто Орбан го гледаше особено ли?! Откакто никой не иска да го приема в САЩ ли? Явно ПП държат да поддържат някакво трасе към външните фактори и считат, че Денков може да свърши тази работа. Така и не разбраха, че само с интриги и компромати не се прави политика. Най-добре е сглобката да се разглоби, да идем на избори, та да видим Денков колко гласове е спечелил по време на премиерстването си.

Калина Андролова

3 Коментара

Червената шапчица

преди 3 месеца

Обикновен застарял охлюв е Калина Андролова, дал всичкото си мило, за да се превърне в женски индивид и да се изпълзи на стълбата на властта. Какво е характерното за женският охлюв? Желанието на охлюва да се чифтосва веднага се вижда в поведението му. Тя пълзи бавно, сякаш търси нещо, често спира наполовина и чака дълго време на едно място, леко повдигнала предната част на тялото си… Утре или вдруги ден, нечии обувки ще стъпят върху черупката на този женски охлюв и ще настане вечен мрак. Ще останат само спомените за шума на парите и пльокането от бързо вкарания *уй.

Коментирай

Серий волк

преди 3 месеца

Завиждаш, завиждаш, ех тази женска завист а не бива.Да , по-красива е от теб , по-умна е , по-интелигентна е.В теб само злоба , злоба , злоба и затова си сбръчкана и позеленяла.Явно не ставаш за нищо.

Коментирай

Бойко от Банкя

преди 3 месеца

Серий вУк, вЕрно калинката ми е вЕрна почитателка, но ако трЕбе да съм обективен е не по красива от свинкята ми в Банкя и не по-умна от Лъчо Мозъка! Иначе калинката става..... за чеп на каца със зеле....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.