НЕ МОЖЕ ТАКА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ne-mozhe-taka/6622 SvobodnoSlovo.eu
НЕ МОЖЕ ТАКА

ВъзмУтена и ОгОрчена съм от пландмията. Пълен хаос и хаУс, Ви казвам! Никакъв ред и дисциплина. Не може така и трябва да се вземат мерки!

Сега - кви са тия щамове, дето щъкат безконтролно!?! Ред трябва да има, реееед! Например направете годишен календар - януари - щамът януариум, примерно октомври - октомвриум. Може и на декади да ги кръщават. Кви са тия гръцки букви, дискриминация неква, а и ще свършат. Друго си е - отвориш календара, знаеш какъв щам ще те сполети на първо число другия месец и си по-спокоен някак си.

Другото, което ме дразни, е тая бъркотия с ваксоексперименталките. Ми кажете си направо - всеки понеделник - по една бустерна изотзаде и тогава те пускат в цивилизацията. Иначе - бой и Соломон Паси до дупка!

Ред трябва и по медиите. Кво е това - всеки да си плямпа каквото му дойде и както дойде. Например да се знае, че сутрин започват математиците да ни уведомяват колко бройки ще измрем на трето число другия месец. Така и по-лесно ще срешим прилепналата коса от спането, като настръхне цялата. След това на обяд звездите трябва да си кажат мнението и ретроградния Меркурий да налага една бустерна набързо в обедната почивка. Вечер може и политиците да се изказват, и без това никой не ги слуша и хората спокойно могат да си вечерят, докато плануват колко часа ще им трябват да си извадят зелен сертификат, който важи един ден.

Хубаво е и с цел улеснение на НСИ отрано да се знаят колко ще измрат от ковид. То и без това от друго не е куул да умреш, така че отпада поне това изследване. Много трябва да се внимава броят на заразените да не надхвърли жителите на населеното място, че ще изглеждате тъпо. Но пък повечето на 666-та бустерна може и да не го осъзнаят.

Следвайте ме за още здравни съвети....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.