Не се правете, че не разбирате! Сметката ще платите с живота си.

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ne-se-pravete-che-ne-razbirate-smetkata-shte-platite-s-zhivota-si/113727 SvobodnoSlovo.eu
Не се правете, че не разбирате! Сметката ще платите с живота си.

Не се правете, че не разбирате! Сметката ще платите с живота си.

Според решение на небългарския Парламент, всички изпратени оръжия и поеприпаси необходими за войната срещу Русия се плащат от всички нас, българските данъкоплатци. Това го проумейте някак, важно е! Вие, вашите семейства, бащи и майки, ВЕЧЕ ПЛАЩАТЕ ЛИЧНО всяко оръжие или боеприпас заминал за фронта. Което съответно ви прави СЪУЧАСТНИЦИ в тази война. Докато търгувахме през американски фирми на ЦРУ беше друго. Важно е да разберете, че точно и лично вие участвате във война срещу Русия, а не гледате отстрани някаква война. Политиците и държаниците военнпрестъпници, които направиха това възможно да се случи ги знаете, но основните в политиката са Ахмед Доган и Бойко Борисов. Запомнете ги!

Информирани сте и вече знаете! Съучастници сте.

Николай Марков

4 Коментара

Glienicke Bridge.

1 year before

Росенец ала-бала с контрол, 1 левче... Националните предатели като полезни идиоти по нареждане отнеха достъпа на концесионера до вътрешните морски води на България. Готови са срещата на 26 юли на съвета на Нато и Украйна. Обаче отнеха и 12 милата зона териториални води на България, дадоха ги на концесия на Нато и Украйна. Алоо Борисов нали в Черно море само бели платноходки и щастливи риби. България е вече при фронтова държава. Главнокомадващия на линия ли е???

Коментирай

Стоян Вичев

1 year before

Сметката я Плащат ВИНАГИ - Бедните и Простите!

Коментирай

Синята барета

1 year before

Вече 100 години ние, бедните, плащаме сметките. Случаят Росенец е много интересен. Нещо голямо става и ни залъгват с новия Сашко - национален празник, жеги ... Да, бе , да.

Коментирай

Иванов

1 year before

Някой да е поел отговорност за всички безобразия от 30 години насам??, Някой да е получил справедлива присъда???. Сега като прекъснат концесията на Росенец и се окаже , че трябва да се плащат някакви милиони, кой отново ще плати фактурата. всички тия лигльовци, които ни говорят глупости ще бъдат извън страната , или като Иван Костов и други ще се радват на ЗАСЛУЖЕНИ пенсии. И понеже нашите куратори знаят що за добитък сме, не само не им пука, ударили са го съвсем през просото, та чак да продаваме реакторите , че и да си сменяме националния празник. И племето гледа тъпо и примирено.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.