Не знам защо, но си мисля, че случката с Пригожин бе един сценарий от типа "строй се - преброй се"

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ne-znam-zashto-no-si-mislya-che-sluchkata-s-prigozhin-be-edin-scenariy-ot-tipa-stroy-se-prebroy-se/112283 SvobodnoSlovo.eu
Не знам защо, но си мисля, че случката с Пригожин бе един сценарий от типа "строй се - преброй се"

Не знам защо, но си мисля, че случката с Пригожин бе един сценарий от типа "строй се - преброй се". Пригожин поразмести армията си така, че в момента е в позиция където украинските сили и западните наемници да не могат да доближат Москва.

Направиха го под носа на запада, който през това време ликуваше.

Е, сега Путин знае кои са с него и кои не.

Дали съм прав, не знам.

Мажд Алгафари 

2 Коментара

Синята барета

преди 10 месеца

Прав си, брат. Прекрасна гледка се открива към Укрия. Освен това, Беларус получи от ония ракети... И сега някои каубои спешно се запасяват с памперси. Освен това, задокеания и Кленовият лист ,истерично прехвърлят хвърчила и гъсеници , и всички бой скаути на западния бряг, що ??? Кастро и Мадуро усмихнати си пушат пурите и пият хубаво никарагуанско кафе. .

Коментирай

Иван Пеев

преди 10 месеца

Нужен бе повод за да се прехвърли "Вагнер" в Беларус. Ракетите са там, нужна е охрана, а и ако след един запой на полските глупаци им хрумне да тръгнат срещу Русия, ЧВК-то ще ги челастри яко.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.