Нека наказанието му бъде забвение!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/neka-nakazanieto-mu-bade-zabvenie/131351 SvobodnoSlovo.eu
Нека наказанието му бъде забвение!

Нека наказанието му бъде забвение!
Доста народ споделя някакви стихчета от Гошето Господина, който бил предложен за някаква награда във Франция /за която за първи път чуваме, а надяваме се - и за последен/. Споделят му произведенията, за да си кажат колко са възмутени.

Скъпи приятели, в доброто общество и културните хора не говорят за екскрементите по улицата, без значение колко са погнусени и отвратени. Прекрачваш и забравяш. Защото иначе, въпреки отвращението, полепва по теб и ставаш причина все повече хора да го видят и също да се отвратят.

Писателството е тънка работа. Знаете ли колко писатели с Нобелова награда хората дори не им знаят имената и като им отворят книгите, стигат до трета страница? Няма смисъл.

Когато видите нещо отвратително, сбърчете гнусливо нос и се обърнете на другата страна, моментално забравяйки гледката. Това е правилният подход. На такива като Гошето, присъдата им трябва да бъде забвение!!!

Елена Гунчева-Гривова

1 Коментара

Бля, бля

преди 2 седмици

Кой ли пък му чете тоалетната поезия на този ,освен жълтопаветния сноб и продажните медии ,които пък го възхваляват срещу пари.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.