Нека си припомним някои неща

https://svobodnoslovo.eu/komentar/neka-si-pripomnim-nyakoi-neshta/128653 SvobodnoSlovo.eu
Нека си припомним някои неща

Нека си припомним някои неща.
Преди две седмици правителството отричаше, че започва прекарването на талибани към България от ЕС. Правното основание е подписан съвсем нов договор във връзка с въздушно-капковия шенген. Подписът под него е на М. Габриел и съответно няма как Б. Борисов да не е инициатор. Съответно, много добре знае, че ще се прекарват тъмни субекти срещу едни 20 000 евро на глава. Знае и какъв е профила на тия лица. Знае всичко.
____________________________________
Но кой реагира пръв и информира българските граждани?
____________________________________
Аз, Николай Марков. Всички власти в страната отричаха, а така наречената "парламентарна опозиция" мълчаха като дупета. Дума не казаха и дори един техен представител не дойде на летището. А знаеха какво се случва, бяха предварително информирани. Но мълчаха, докато друг свърши тяхната черна работа. Друг, не те.
Още в ден първи ви казах ясно и недвусмислено, че ни изпращат само криминали с тежки присъди. Едва след две седмици контролираната "опозиция" го потвърди, но с една цел - да осребрят пред гласоподавателите си. Не защото са загрижени.
Не им вярвайте, приятели! Всички в парламента са верни пудели на статуквото.

Николай Марков

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.