Никога в историята български патриарх не е бил избиран чрез подкрепата на Вселенския патриарх от Константинопол, днешен Истанбул

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nikoga-v-istoriyata-balgarski-patriarh-ne-e-bil-izbiran-chrez-podkrepata-na-vselenskiya-patriarh-ot-konstantinopol-dneshen-istanbul/137115 SvobodnoSlovo.eu
Никога в историята български патриарх не е бил избиран чрез подкрепата на Вселенския патриарх от Константинопол, днешен Истанбул

И пак да си го кажем.
Западът и глобалистите върнаха България 100-200 години назад. Никога в историята български патриарх не е бил избиран чрез подкрепата на Вселенския патриарх от Константинопол, днешен Истанбул. 
Точно обратното.

Смисълът на Българското Възраждане и Национално Освободително Движение е пълна автономност и дори независимост на България от Вселенската патриаршия.
Ето това е патриотизъм!

Какви са реакциите на "патриотичните" формации и лидери, ще проверим.
Глобалистите са вредни за България!
Но ще ги преживеем!!! Като детска болест ще ги преживеем.

Анастасия  Гешева

4 Коментара

Реалист

2 days before

Не е точно детска, госпожо Гешева, много се проточи, половин живот!

Коментирай

Майна

2 days before

Гешева, Анастасийо.. Има една пробългарска Партия - Възраждане Те поставиха този въпрос , който е от национално значение и на консултациите за кабинет при Президента. Заявиха- един от най-важните и с писмо ,официално към Президентството изискваха свикване на КС за национална сигурност. Поне това може да направи Президента за да даде СТАНОВИЩЕ. ТОЙ , отказа. Бил питал( къде и кой е питал не обяви) и каза , че ме ВИЖДА такава намеса и счита за НЕУМЕСТНО , особено когато ВЪПРОСЪТ е поставен от Партия , която не можела да се справи със ,,СВЕТСКИТЕ,, проблеми , а се намесвала в Църковните . Що за ,,НЕЗАВИСИМО,, изказване и позиция на Президент?! Та какво може да направи още единствената пробългарска пария Възраждане ?! Сигурно си наясно какво се случи в Окраина!

Коментирай

Посетител

2 days before

Дай Боже, амин!!!

Коментирай

BLIMAN

2 days before

Някак си много станаха нещата, които трябва да преживяваме...! Сега дойде ред и на "вярата"....!Предадохме я за едното нищо. Близо 100 годишна борба за независима екзархия, която впоследствие прераства в борба за национална независима българска държава с дадени стотици жертви и всичко това беше поругано от един антибългарин, Вартоломей. Защо въобще е поканен този човек, и кои са тези предатели, които организираха целия този цирк...? Нима изборният пезултат 69 срещу 63 с 3 невалидни бюлетине може да се счина за честен и защо гръцкият поп ще награждава български политик..?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.