Няма един пример на руска ракета по украински плажуващи, или по мирни граждани на площад с децата си

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nyama-edin-primer-na-ruska-raketa-po-ukrainski-plazhuvashti-ili-po-mirni-grazhdani-na-ploshtad-s-decata-si/136627 SvobodnoSlovo.eu
Няма един пример на руска ракета по украински плажуващи, или по мирни граждани на площад с децата си

В Москва хората носят цветя и играчки на стелата на руския град-герой Севастопол в Александровската градина. Бог да прости загиналите! А бг медия сухо определя терора срещу севастополци на плажа като "обмен на удари" между Украйна и Русия, лукаво уеднаквявайки двете страни.

Няма един пример на руска ракета по украински плажуващи, или по мирни граждани на площад с децата си - както беше в Донецк след 2014, в Белгород след 2022 г. Колкото повече губи на бойното поле, толкова повече Украйна, с помощта на САЩ, ЕС и българското оръжие, ще се цели по мирни руски граждани, или по мирни бивши украински граждани.

Дарина Григорова

4 Коментара

Павлина

4 days before

Бог да прости загиналите!

Коментирай

Глас от народо

4 days before

На фона на случващото се в Украйна изявленията на госпожа професорката звучат като изказвания на посетители с Ганкиното кафене.

Коментирай

darkaveng

4 days before

Гласче, да пукнеш дано и то в най-страшни нъки! Анадънму?

Коментирай

Мирмидон

3 days before

Глас, да знаеш, че това на което се присмиваш, ще ти се случи един ден и на тебе.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.