Няма по-жалко нещо от човек, отрязал корените към народа си!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nyama-po-zhalko-neshto-ot-chovek-otryazal-korenite-kam-naroda-si/122922 SvobodnoSlovo.eu
Няма по-жалко нещо от човек, отрязал корените към народа си!

Най-гнусните, душевно нечистоплътни и отвратителни същества са тези, които сами са отрязали корените си и са скъсали пъпната връв с народа си и Родината си. Тези, погнусените от народа си, се превръщат в духовно осакатени странни същества, които никога не могат да намерят себе си, но в пътя на търсенето минават през все по-зловещи и тъмни места.

И понеже дълбоко в душата си знаят какво са сторили, искат да въвлекат и други в безумството си, за да престане да ги гризе съвестта и да се успокои душата им, като се скрият в тълпата от безродници.

Няма по-жалко нещо от човек, отрязал корените към народа си! Никакви чужди флагове, розови пера и световни университети не могат да прикрият зловонието.

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

Червената шапчица

7 months before

"Никакви чужди флагове, розови пера и световни университети не могат да прикрият зловонието." --- Могат, могат... кинти... От много кинти - няма зловоние.

Коментирай

Акелдама . . .

7 months before

"И понеже дълбоко в душата си знаят какво са сторили, искат да въвлекат и други в безумството си, за да престане да ги гризе съвестта и да се успокои душата им, като се скрият в тълпата от безродници . . ." - Гунчева . . . Респект . . . Много амбициозен опит за автопортрет . . . :)

Коментирай

Акелдама . . .

7 months before

Какво стана с банките, апропо ? ? ? Ще успееш ли да скриеш онези 30 сребърника . . . ? ? ? Нема да се даваш . . . :)

Коментирай

Елена Гунчева

7 months before

До Акелдама: Костя доста трудно успява да си скрие милионите и имотите. Както и мръсната гнусна съвест на долен предател на народа си. Скоро дори няма да се крие как продаде избирателите си. Впрочем Терзиев стана кмет благодарение на активното плюене на Израждане по Ваня Григорова. Кенет благодари на Костя за съдействието.....във финикийска благодарност. Сребърници трябват на тези, които продават народа си. Които осигуряват кворум за избор на ГЕРБ за подуправител на НЗОК. Които гласуват удобни на американците промени в ЗОСВ. Но малоумните му избиратели /то само такива останаха/ му се връзвате като камилчета. Само едно ще ви кажа - чистата съвест не може да се купи с нищо. А моята е чиста, защото разкрих един долен политически измамник и предател на народа си. Продължавайте да си плюете....анонимно. Дори нямате смелостта да си покажете името и физиономията, жалки долни катунарчета.

Коментирай

Ашколсун, бе, Гривова . . .

7 months before

"А моята е чиста, защото разкрих един долен политически измамник и предател на народа си" . . . Сега, ако разкриеш още някой . . . Направо те признавам за Мата Хара . . . ! ! !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.