Нямаме мъже. Къде са нашите защитници? Злобно гласче ми подсказва - в козметичните салони или в кръчмите

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nyamame-mazhe-kade-sa-nashite-zashtitnici-zlobno-glasche-mi-podskazva-v-kozmetichnite-saloni-ili-v-krachmite/121607 SvobodnoSlovo.eu
Нямаме мъже.  Къде са нашите защитници? Злобно гласче ми подсказва - в козметичните салони или в кръчмите

И минавам да спомена, че ние сме си виновни. Нямаме мъже. В държава, в която мъжете, вместо да защитават Родината си и семействата си, си пребиват жените, бият се със съседите за паркомясто, патриотизмът им се изчерпва с татуировка на Ботев на задния прасец и крясъци "България на три морета!", когато са на три ракии, явно съпротива няма.

А земя, оставена без защитници, е земя, която ще бъде завладяна. Къде са нашите защитници? Злобно гласче ми подсказва - в козметичните салони или в кръчмите.

Ами това е, драги българи. 

Елена Гунчева-Гривова

21 Коментара

Червената шапчица

8 months before

Гривова, ти си демон някакъв си.... Затова нека днес защитим нашите български мъже - нашите рицари - от гнусните клевети на демоните! Нека поднесем нашата възхвала пред историческия образ на българския мъж! Милена Върбанова --- А Явор Божанков що не го броиш, ма Гривова....

Коментирай

КОМЕНТИРАЙ

8 months before

ПеПеДеБеГунчева-Герберова-Депесарска все повече статии с оплаквания публикува! Госпожо ПеПеДеБеГунчева-Герберова-Депесарска, как е възможно от името на всички българи да обвинявате ВСИЧКИ мъже за деянието, за което сте написали?!

Коментирай

Червената шапчица

8 months before

Ричард Алибегов е як мъжага... нямало мъже.. глупости! Заринало се е с мъже по улиците... Гривова, отвори си очите, има мъже за всичко...

Коментирай

опааа

8 months before

Все някой друг е виновен, нали?

Коментирай

"Къде са нашите защитници?"

8 months before

Къде ли?!? А, ми, там където ги води възпитанието на съвременната им bg-mamma в "...в козметичните салони или в кръчмите.". Бъдете живи и здрави, и модерни с промити мозъци бг-мами!

Коментирай

Борис

8 months before

Еленке!Не си права!Я виж врачанската лейди Мадона какви яростни филипики срещу Сатаната в защита на българските мъже реди!Ако искаш да видиш истински български мъже отиди на поредния прайд-там са от шарени по шарени,като Великденски яйца и със забучени отзад шарени байряци!Мани го Ричард,него сал една Деница го сайдисва!

Коментирай

Червената шапчица

8 months before

До Милена Върбанова - А ти от къде си сигурна, че не е имало педерасти, пияници или домашни побойници сред канасите Аспарух, Крум и Омуртаг, нима царете Симеон, Калоян и Йоан Асен са били всичките порядъчни съпрузи? Митове и легенди, а светът е разнообразен... Нищо не е нито бяло, нито черно... Но все пак, Божанката няма аналог...

Коментирай

многодобре

8 months before

Всичко което качва Елена Гунчева-Гривова е едно сочене с пръст. И като всеки ден разбирам, четейки писанията й, колко съм зле, изостанал и произлизам от калпав род и родина ще кажа само едно- да ви е прав пътя и вървете при дяволите. Хайде със здраве!

Коментирай

Email

8 months before

Надявам се, че доста жени са крайно несъгласни с констатациите на ПеПеДеБеГунчева-Герберова-Депесарска!

Коментирай

Email

8 months before

Надявам се, че доста жени са крайно несъгласни с констатациите на ПеПеДеБеГунчева-Герберова-Депесарска!

Коментирай

Червената шапчица

8 months before

Гривова, кажи че Коцето не е мъж и да приключваме с тъпата тема. ---- До Мил. Върб. - Гледала съм някои исторически филми от времето на Римската империя, към която империя и ние сме били част, май. Показваха такива секс оргии, малии... Днес, министър на хазната - ковчежник е мил и нежен гей-педераст. Викат му - асковската Месалина... А за Крум Страшни, ще питам Муцинка дали е участвал в гей паради... Те, тия дето се правят на много страшни, са скрити лимонки...

Коментирай

Мина

8 months before

Не знам за вас, дами- но когато посетих за последен път козметичен салон- в чакалнята се запитах дали не съм сбъркала адреса: трима мъже и аз:) Те чакаха за обезкосмяване. И много моля- има мъже. Чакат за маникюр и обезкосмяване. В козметичния салон:)

Коментирай

Мина

8 months before

П.П. Държа да допълня- когато излязох в планината и конни бази- да- там имаше мъже. С главно М. Такива- които спасяват животи, в синхрон са с природата, носят винаги нож със себе си, знаят как да се справят с всякакви обстоятелства- вкл. изпаднали в бедствие хора. Един такъв мъж- загубен с жена в планината- беше направил заслон с подръчни средства- докато ги намерят. Как ги намериха ли?- няма да кажа на агент смит.

Коментирай

Борис

8 months before

МИна или МинА пак е хукнала/хукнал/ да дири пътищата Господни-или Сатанински-все тая!Аз пък съм бил в Торлашко и съм срещал мъже,които онождат козите и овцете си по липса на жени.Те-жените им вероятно дебнат балъци по Околовръстното или в Парламата!А има и друго-спартанците,като истински мъже,са носили мечове,щитове и ножове и пак са се "оправяли" помежду си-дали да ги наречем "педераси"?В римската империя е било същото-Содом и Гомор и една от причините да отидат на майната си,е било и това!Трябва ли и ние да ги последваме?А,ЧШ и ние сме гледали "Калигула",чели сме "След нас и потоп","Qvo vadis,domine" и т.н.,така,че сме наясно за коя Мария става дума.Само,че тия не са се разхождали с наврени в гъз@вете шарени байряци!

Коментирай

Гошо

7 months before

То с жени като тебе,не педали ами не знам какви трябва да са

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.