Останах неприятно изненадан от хиленето на Юлия Навальная, съпруга на Навални на Мюнхенската конференция за сигурност след новината за неговата смърт

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ostanah-nepriyatno-iznenadan-ot-hileneto-na-yuliya-navalnaya-sapruga-na-navalni-na-myunhenskata-konferenciya-za-sigurnost-sled-novinata-za-negovata-smart/127783 SvobodnoSlovo.eu
Останах неприятно изненадан от хиленето на Юлия Навальная, съпруга на Навални на Мюнхенската конференция за сигурност след новината за неговата смърт

Антиваксърите на Запад започнаха да пишат, че причината за смъртта на Алексей Навални е трикратната ваксина срещу ковид. Ваксината е на Пфайзер. Единственото, което мога да добавя е, че Путин няма нищо общо с Пфайзер ако западните антиваксъри се окажат прави. По-ясно казано, някои подозират, че имаме убийство на нано ниво.

Прави впечатление, че в-к "Гардиан" публикува голям коментар за смъртта на Навални 12 или 13 мин. след неговата кончина. Останах неприятно изненадан от хиленето на Юлия Навальная, съпруга на Навални на Мюнхенската конференция за сигурност след новината за неговата смърт. Любопитно е да се отбележи, че американският журналист Гонсало Лира бе изтезаван и убит в украински затвор, но този факт не развълнува "световната демократична общественост" в епохата на цифровото слабоумие.

Тези които внимателно следят темата "Навални" си спомнят, че руският публицист Павел Шипилин преди три години на 24 януари 2021 г.  предупреди, че Навални е отлична "сакрална жертва". Нещо като Борис Немцов. Коментарът бе озаглавен "Хроника на обявената смърт". Иначе Столтенберг и Ко търсят отговорност от Путин за кончината на "най-сериозния опонент" на Кремъл.

Едно си баба знае, едно си баба бае...

Боян Чуков

15 Коментара

Бате Винету

преди 2 месеца

По-важното е, че нашият герой наречен Ал Йо иска да падат бомби над Москва. Баба Елка го направи някога седесар, а сега трябва отново да стане евродепутат. Семейство трябва да храни. Живот...

Коментирай

Emigrant

преди 2 месеца

Хронологията на реакциите на евроатлантическите лидери, както и предварително организираното участие на съпругата на Навални на Мюнхенската конференция за сигурност, показват само едно - че евроатлантиците са били предварително уведомени кога ще почине Навални. Статия не се пише за 10-15 минути, още повече рано сутинта (когато в Москва е 14 часа, в Ню Йорк е 7), освен ако не си я написал предварително. Главното в случая е: сензацията трябва да е преди президентските избори в Русия. А що се отнася до нашите бивши комсомолски активисти, дето искат да накажат Русия и Путин, то за тях фактите и логиката не са важни. Давизът им е: Да се натегнем!

Коментирай

Посетител

преди 2 месеца

Айде стига бе! АлЙо - колко перверзен трябва да си, че да го пожелаеш?!?

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

За веселата вдовица Юлия Навальная предстои разнообразен, щастлив и богат нов живот. Радва се жената и се усмихва от трибуната в Мюнхен доволна още преди да изтине тялото на съпруга й... Ама как бързо и организираха пътуването, а...

Коментирай

copy - paste

преди 2 месеца

Голяма врява, за човек, който почти никой не го бръсне в Русия, който е съден за корупционни измами, който играе с чужди агенти против страната си, и който си позволи да се подиграе на ветеран от войната -- никой истински руснак не прощава такова нещо -- подигравка с ветеран от войната! От обикновен човек, Навални стана световно известен чрез медийната пропаганда. Никой редовен човек по света и у нас не взема Навални на сериозно ... Пропаганда, истинска шоу -медийна пропаганда. Иначе, Бог да прости Навални, както се казва за всеки човек.

Коментирай

copy - paste

преди 2 месеца

Вася Шеремет Эх, Лёша-Лёша... Лучше быть живым Ходорковским, чем мёртвым Навальным :(

Коментирай

copy - paste

преди 2 месеца

Факт: Като излезе да се изказва от трибуната на Мюнхенския сговор, Навалновица едвам сдържа усмивката си. Малко странна реакция на съпруга , която току що е разбрала, че съпругът и е убит...

Коментирай

copy - paste

преди 2 месеца

Съпругата на критика на Кремъл Алексей Навални, починал в наказателна колония в Арктика в петък, ще присъства утре на заседанието на Съвета по външни работи на Европейския съюз. Това съобщи БТА, цитирайки върховния представител на ЕС за външната политика и сигурността Жозеп Борел и Ройтерс.

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

Светът стигна до задънена улица и повече не може да живее в идиотизма на западния проект, кулминирал в съвременния либерален финансов фашизъм и в англосаксонския ционизъм. Кризата е планетарна, съпротивата срещу нея – също. В този сблъсък най-важна е информационната война. В началото Западът имаше колосално превъзходство в медии и средства. Но постепенно нещата се промениха с появата на така наречените "алтернативни медии". Но двубоят продължава. Изходът не е предрешен. Двубоят е колосален, исторически, космически. Това е криза на целия предишен световен ред с отказ на цялата досегашна система в мащабите на цялата планета. В момента се разгръща поредният етап на тази война. Светът навлезе безповратно в ерата на "алтернативните медии". Приближаваме се към така наречения - End of the game (Край на играта), сходна с обстановката преди Първата и Втората световна война. Дисбалансите родиха криза, която води към тектонични промени.

Коментирай

Справедлив

преди 2 месеца

Скот Ритър е пенсиониран агент на ЦРУ. В свое интервю, което може да откриете в интернет, той разказва какъв човек е Навални - доказан регистриран агент на ЦРУ, който е изпратен за обучение за целта в шпионския център в Йейл, от колега на Ритър и работеш за ЦРУ и заклет ксенофоб, който приема груцинците за хлебарки, които трябва да бъдат разстрелвани.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.