Политическото оцеляване на Борисов винаги е минавало през трупа на истината

https://svobodnoslovo.eu/komentar/politicheskoto-ocelyavane-na-borisov-vinagi-e-minavalo-prez-trupa-na-istinata/54263 SvobodnoSlovo.eu
Политическото оцеляване на Борисов винаги е минавало през трупа на истината

Политическото оцеляване на Борисов винаги е минавало през трупа на истината - чрез съсипване на правосъдие, структури, служби, медии. 

Бойко е свикнал да превръща в личен заложник своята партия. ГЕРБ е армия от верни охранители, които са обречени да бранят с тела и думи своя дон. 

Но сега това не му е достатъчно. Има нужда от повече закрила и ще се опита да заобиколи своето туловище с всичко налично - включително с всички останали партии, част от които е рутил лично. 

Не е просто безпринципност. Оцеляване е. 

Оцеляването на Борисов този път минава през трупа на държавата. Няма да пожали нищо, за да му се размине този бандитски край, който отдавна е заслужил. 

Заложници сега сме всички ние.

Радослав Бимбалов 

6 Коментара

Иванов

преди 1 година

Браво Радославе, точен и ясен, поклон!!! Преди 20 века Сенека беше казал, че в защита на истината, човек трябва да е готов да даде всичко, макар, че за всички очи тя не е еднаква. "Погледнеш ли от тук изглежда светъл мрака, педята от там по-дълга е от лакет" Цюй Иоан -гадателят. Колко ясно напомня Вацев днешната картинка на Бойковото лакейство-виж в Скандално. Ще продаде Бойко целия народ и цяла България само и единствено да оттърве собствената си кожа, да докаже за кой ли път, че е тяхно куче.

Коментирай

Лили

преди 1 година

Личи си , че сте му противници , но бъдете и доказателници , че да има смисъл и ефект. Другото е "дрън , дрън ярина"...

Коментирай

Манол

преди 1 година

Не е само Буци такъв, Радославе! Ами твоите любимци - психодесните жълтопаветници?! Нали и те са от едно "политическо семейство" с Буци в ЕС, ерго същите корумпирани майкопродавци. Да Буци е прост бандит, а вие?! Вие сте "образовани бандити", една и съща развалена стока.

Коментирай

Манол

преди 1 година

Тъжно.....

Коментирай

moitoi

преди 1 година

Политическото оцеляване на Борисов винаги е минавало през трупа на истината - чрез съсипване на правосъдие, структури, служби, медии. ... През трупът на България !!!

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Една жена не е по-лоша жена, ако си промени мнението. Аз свалям моето доверие от др. Нинова и преминавам в лагера на Боко тиквата. Обичам те, Боци.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.