Поне веднъж надмогнете глупостта си и осмислете какво се случва около нас

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pone-vednazh-nadmognete-glupostta-si-i-osmislete-kakvo-se-sluchva-okolo-nas/114471 SvobodnoSlovo.eu
Поне веднъж надмогнете глупостта си и осмислете какво се случва около нас

Всяко чудо за три дни, по-големите - за девет! Бъдете сигурни, че вписването на интимната връзка, без значение кога и къде започва и се регистрира в закона, няма да промени абсолютно нищо. Евролиберастите ще отчетат пред господарите, че са прокарали текстове срещу насилието и са наложили джендъридеологията, съдът ще се сблъска челно като с товарен влак със законодателното недоразумение и няма да може да го прилага и всичко ще си продължи по старому.

И вместо да се упражнявате върху гърба на нарязаното момиче, върху Вежди Рашидов, върху НаТка Йористката и прочие, да вземете да се върнете към важните неща. Не виждате ли, че ви отклоняват вниманието!?! Вдигат цените на горивата, на тока, на водата, пращат битовите потребители на свободния пазар на ток, въвличат ни във война, американски войски ни окупират, а ние като побеснели павиани се ядем един друг дали е била проститутка Дебора и какво е правила майка й! Чавка ли ни е изпила мозъка?!

Хайде вземете да мислите! И се поинтересувайте какво ще правят САЩ в Черно море и къде в България ще изграждат военна база. Поне веднъж надмогнете глупостта си и осмислете какво се случва около нас, защото всички ще ни завлечете в пропастта с отказа си за мислене и емоционалните реакции!

Елена Гунчева-Гривова

1 Коментара

Стоян Вичев

11 months before

САЩисаните Кравари вече нищо няма да построят, защото са ФАЛИРАЛИ и са Затънали до Устата в ЛАЙНА! Същото се отнася и за островната малобритания, която скоро ще потъне на дъното на Атлантически океан! Арабите още малко ще търпят евреите и ще ги запалят от всички страни! Всичко това обаче, не трябва да ни успокоява, а трябва да се обединим, да ликвидираме всички национални предатели много скоро, и да вкараме в затвора боклуците които ни дърпат назад!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.