ПОЖАРЪТ НА БУНТА ГОРИ БУТАФОРНО

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pozharat-na-bunta-gori-butaforno/116883 SvobodnoSlovo.eu
ПОЖАРЪТ НА БУНТА ГОРИ БУТАФОРНО

 

Отново вървят септемврийци…

Някакви заблудени хора заживяха в измислените си фалшиви светове. Майбасите на българското земеделие щели да запалят искрата на бунта и мнимата левичарска вълна ще катурне гадното правителство на акад. Денков. Заехтяха оръдията на Аврора, Йохан застана сам на барикадите, някои се зарекоха – септември ще бъде май.

Превъзбудени левичари замечтаха, как милиардерските майбаси ще им осигурят властта в ръцете им.

Боже, какви наивни очаквания, какви налудничави властови мераци. Има ли кой да озапти тези политически лузъри…

Владимир Танев

6 Коментара

аналитичка

преди 7 месеца

О, Владо, добре познаваш пролетарската поезия, браво. Навързал си доста от творбите на Вапцаров, Милев и Смирненски. Но гледната ти точка е грешна, затова и изводите ти не са състоятелни. Вземи пример от идола ти дедо Джо и върви да си легнеш.))

Коментирай

Мишо

преди 7 месеца

Танев, Танев, кух си като празна манерка! Какъв Десен си.ти бе - Левак?!

Коментирай

Борис

преди 7 месеца

Що го плюете човекот бре?Оно ДС туй го е научила и он ово си знае!

Коментирай

Зелена брада

преди 7 месеца

Много си проЗД Владо! Нищо не разбираш от земеделие и политика, но все дрънкаш простотии! Зърнарите с майбасите, както и всички шефове на земеделски браншови организации са под контрола на ГЕРБ и Буци. То Венци Върбанов, то Зоров, то Синапов и Степанчева....ВСИЧКИ! Този "протест" беше нареден от Буци за да стресне "партньорите" от сглобката и да им покаже КОЙ кара влака. И успя! Успя да им докаже, че тяхната роля, колкото и да се пънат е да хвърлят кюмур в пещта на влака, а машинистът е ТОЙ! Но ти си просто един от малкото психодесни с нереални представи за действителността!

Коментирай

Жоро

преди 7 месеца

Владимир Димитров Танев 6 отдел на ДС , 1 отдел , 5 отделение дата на вербовка 10.01.1980г. агент СПАСОВ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.