ПП-ДБ НАКАРА БОРИСОВ ДА СИ ГОВОРИ САМ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pp-db-nakara-borisov-da-si-govori-sam/66811 SvobodnoSlovo.eu
ПП-ДБ НАКАРА БОРИСОВ ДА СИ ГОВОРИ САМ

 

Е, не му се отвори и тоя път парашута на човека от Банкя. Още преди първия мандат той пита за състав на правителство на втория мандат.

Естествено че тия селски мурафети не минаха при Кирил и Асен. Нагло и самонадеяно Борисов ту им се молеше, ту ги плашеше с избори през юли.

На всичкото отгоре от напън за власт взело че му се скъсало копчето на ризата на десния му ръкав. Севда или Николайчо сега ще си го отнесат.

Иначе и тази скучна седянка за пореден път се потвърди тезата, че ГЕРБ са отписали първия си мандат и всячески се опитват да гепят част от баницата за втория мандат.

Ако се прави обща управленска програма, ще поискат поне едно – да бъде гарантирано, че втори арест на Борисов няма да се случи…

Владимир Танев 

1 Коментара

Каза бланка

преди 11 месеца

С този жълтопаветен планктон сме гледали различни лидерски срещи, май. Владко, Борисофф го нафърфори на пепетата и дебетата с 200, а може и с 300. Те вече нямат полезен ход. Каквито и танци да танцуват, оттук вече са натикани в чешката инсталация с главата надолу. То и на Борисоф там му е мястото, но нали туловището му е огромно и не може да го поеме дупката.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.