ПП трябва да бъде заличена като партия, тъй като са най-обикновено ОПГ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pp-tryabva-da-bade-zalichena-kato-partiya-tay-kato-sa-nay-obiknoveno-opg/119650 SvobodnoSlovo.eu
ПП трябва да бъде заличена като партия, тъй като са най-обикновено ОПГ

Днес цял ден ми звънят приятели от цяла България и ЕС да ме питат какво става? 

  Стана огромен скандал с опит да бъдат фалшифицирани изборите. Както се оказа, за да се случи това не е нужен ХАКЕР, както се опитваха да промиват мозъците на населението, а е необходим един зам.-министър с телефон, който да заснеме кодовете. Активното мероприятие "ХАКЕР" се провали с гръм и трясък!

  Схемата с отвличане на вниманието чрез раздухване на скандал с хакери бе на косъм да успее, ако не бе заснет зам.-минстъра как заснемва всички кодове с телефона си. Днес интервюирах доста политици в парламента и всички признаха, че са очаквали атака от хакер, но не и от зам.-министър с телефон.

 Днес мога да споделя, че съм съгласен с много от политиците, че трябва да има нови парламентарни избори, а ПП трябва да бъде заличена като партия, тъй като са най-обикновено ОПГ.

Бъдете здрави!

Димитър Байрактаров

3 Коментара

Иван Пеев

преди 5 месеца

нещо по въпросът са ДПС и налаганите от тях политики срещу българите?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.