Прави впечатление изключителния глад в обществото за българска и небългарски култура!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pravi-vpechatlenie-izklyuchitelniya-glad-v-obshtestvoto-za-balgarska-i-nebalgarski-kultura/144003 SvobodnoSlovo.eu
Прави впечатление изключителния глад в обществото за българска и небългарски култура!

За втори път коментирам тази тема, няма да е последен.

Тази година видимо се проявява изключително силна енергия в културните събития. Всякакви събития. Проявява се и в двете посоки, независимо дали харесваш или не културното събитие. Силно духовно излъчване, присъствие у източниците на културно проявление - артисти, певци, художници, всякакви други. И силно духовно преживяване у тяхната публика и ползващите обекти на културата.

С други думи може да се каже - Време на проявление и избуяване на талант, често без никаква представа откъде и как.

Прави изключително впечатление аурата на почти всяко културно събитие, с много малки изключения. Аура на неземно присъствие. Професионализъм, стремеж към идеално представяне, дух и творчество съпътстват културата и това не става съзнателно чрез държава, творци и артисти, а абсолютно несъзнателно през духовните сили у всеки, които просто.....са много активни.

Прави впечатление изключителния глад в обществото за българска и небългарски култура! Прави впечатление препълнените културни пространства, независимо от цените на билетите. Прави впечатление ТУРНЕТАТА на родните културни дейци, които напомнят през 2024 година за световно известни прояви от близко и далечно западно и източно минало. Прави силно впечатление обичта на публиката, която зарежда артистите и е толкова силно, че спира дъха и вади сълзи.

Прави впечатление, че често артистите не знаят какво става с тях, само споделят, че нещо ги вдига и води.

И аз бях на такова събитие тази седмица и знам какво говоря!

Усещам това нещо, виждам го за пръв път през тази 2024 година и то расте, расте и се уголемява.

Не съзирам такава алчност у артистите, каквато имаше досега. Не усещам корист, мегаломанщина, маниите за величие. Има ги, но много силно усещам и много ясно виждам чистата духовна изява и това е невероятно!

Анастасия  Гешева

1 Коментара

Гошо Букара , жълтопаветен класик!

1 hour before

Ето едно силно включване за голямата любов от Гошо Букъра, задължителен за училищната програма, наравно с Вазов и Яворов, жълтопаветен класик! https://t.me/faklanews/19643

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.