Предизборната кампания започна, макар и неофициално. Виждаме едни и същи стари муцуни и нови маймуни да ни се представят като Спасители,

https://svobodnoslovo.eu/komentar/predizbornata-kampaniya-zapochna-makar-i-neoficialno-vizhdame-edni-i-sashti-stari-mucuni-i-novi-maymuni-da-ni-se-predstavyat-kato-spasiteli/132716 SvobodnoSlovo.eu
Предизборната кампания започна, макар и неофициално. Виждаме едни и същи стари муцуни и нови маймуни да ни се представят като Спасители,

Предизборната кампания започна, макар и неофициално. Виждаме едни и същи стари муцуни и нови маймуни да ни се представят като Спасители, целите в бяло, едни такива идеалисти, на които детската им мечта е да ни спасят. Ама това може да стане, само ако ги изпратим в парламента, съответно в Европейския парламент. Разбира се, вървящите към Спасението заплати и облаги, са нещо, върху което ние - електората, не трябва да се съсредоточаваме, защото това показва завист и злоба.

Всякакви коалиции от неморално и извратено естество се появяват. Някои доказват, че дори тениите имат повече достойнство от някои хора. Всеки си е наел багер и копае дъното, колкото може в името на заветната цел - да ни спасява.

На тези избори няма да гласувам. Нито за евродепутати, нито за депутати. Защото системата е такава, че никой читав няма да успее, а ако успее, системата ще го изхвърли. Защото системата е направена като банката - печели си само банката. За да спечелим, трябва да играем по нашите, а не по техните правила.

Няма и да подкрепя никого и няма да ви казвам за кого да гласувате или да не гласувате. Наблюдавате и решавайте. Нещата са ясни. Ще грешим, докато се научим. Или докато не ни приключат окончателно.

И на моята страница предизборна агитация няма да разреша и няма да толерирам. Нито в моите групи. Да си знаете.

Дори вече не е интересно. Колко пъти гласувахте последните 34 години тези, които са от моето поколение? Какво постигнахме? Хайде, живи и здрави. И се помолете, идват Светли празници. Там, където разумът отсъства, май само Бог остана надеждата.

Елена Гунчева-Гривова

9 Коментара

Реалист

преди 2 седмици

Ще гласувам само за национален парламент, без първите 3, които дават "социолозите". Моите уважения за г-жа Гунчева, но тя по-добре знае, че ако не гласуваме, на ОНЕЗИ ИМ ДРЕМЕ! Пак ще се наредят..

Коментирай

Тракторист

преди 2 седмици

Ако от изборите зависеше нещо, щяха да ги забранят. Марк Твен

Коментирай

Фриц Клингенберг

преди 2 седмици

Правилно! В момента чичо Сам, заедно с подлогите му, ни е наврял в ТОФЕТА! Нагло-саксите или по-точно ония които ги командват ни мразят и в червата, защото Русия е български проект и сега ги детронира от водещото място на голямата шахматна дъска. И лъжливото Коце е назначена опозиция на чичо Сам. Засега се прикрива умело, но хитрата сврака - с двата крака!

Коментирай

ИСТИНАТА

преди 2 седмици

ПАК ГО ПИША....!?! "А някой призоваваше горещо хората да гласуват, кой нормален човек ще гласува при това положение, гласуваш ли, гласуваш за мафията, нищо повече!!!! И тия закоравели мафиоти, ще те оставят ей така с гласуване, да ги гътнеш, това никога не е станало и няма да стане!!!! Айде да видим колко от тия престъпници, ще влязат в затвора, НИКОЛКО!!!! Е за какво гласуване тогава иде реч!?! Сеч яка сеч..........!!!! Та така!!!!"

Коментирай

Попов

преди 2 седмици

Нямало цензура на сайта?! Нима? Вече колко пъти изпращам (напълно коректни) коментари и те не излизат! Разликата между брояча на коментарите на страницата и броя на видимите на нея коментари дава броя на цензурираните. Може би те дори не са изтрити/загубени, но не се виждат.

Коментирай

творец

преди 2 седмици

ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ ОТ СТАРА ИЗГНИЛА БРАКУВАНА КОЛА , ДА БЪДЕ ПРОДАДЕНА ЗА ЧИСТО НОВА ТОВА СА ПАРТИИТЕ В БЪЛГАРИЯ.

Коментирай

Спонсор

преди 2 седмици

Първо; Поздравления за г-н Кеворкян! За мен само той е журналист с главно Ж! Г-жа Гунчева е на второ място! А разни Келбечки, Дайновци, Инджевци и прочие боклуци са си СМРАД!

Коментирай

Спонсор

преди 2 седмици

И последните няма как да станат други, щото им се ПЛАЩА,без значение от къде!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.