Преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ приличат на общуване между глутница опитни стари хиени и маломерна популация от зайци

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pregovorite-mezhdu-gerb-i-pp-db-prilichat-na-obshtuvane-mezhdu-glutnica-opitni-stari-hieni-i-malomerna-populaciya-ot-zayci/129789 SvobodnoSlovo.eu
Преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ приличат на общуване между глутница опитни стари хиени и маломерна популация от зайци

Да ви кажа моето мнение: Преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ приличат на общуване между глутница опитни стари хиени и маломерна популация от зайци. Резултатът накрая е ясен за всички, само зайците си въобразяват, че нещо зависи от тях и водят преговори.

Всъщност Борисов е опитен политически играч. Човек, оцелял толкова години в политиката при оскъден набор от интелект, образование, възпитание, грамотност, морал и почтеност, винаги ще прецака наивниците. А ПП са наивни до пълна простотия и глупост.

Всъщност съм отвратена, защото докато ПП са Пълни Предатели, то ГЕРБ са пълна проказа. И двете партия са напълно вредни и опасни за България. Докато ни разиграват циркове как да си разделят плячката, българският народ си въобразява, че нещо зависи от него. Така или иначе, накрая от Козяк ще кажат кой какво да прави, кой кого ще обслужи. 

Народ, който не осъзнава какво му се случва, си заслужава съдбата. Жалко е за тези, които са мислещи, свестни и почтени и които ще бъдат завлечени в катастрофата от немислещата маса.

Елена Гунчева-Гривова

1 Коментара

Нюз пейпър

преди 1 месец

Глупости, всичко е в крилете на една летяща флашка, госпожа ! Лети си, каца си на някое бюро и после някои викат - ама той народа прост ! Да бе, да ! Я ми избройте поне 10 човека, гласували за Пипетките?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.