Протоколът от разпита на Живко Коцев е потресителен. Снимките в "Афера" са шокиращи, кучета, пачки. Как е възможно държавен служител да се снима с пачки?! Що за селяндурщина е това?!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/protokolat-ot-razpita-na-zhivko-kocev-e-potresitelen-snimkite-v-afera-sa-shokirashti-kucheta-pachki-kak-e-vazmozhno-darzhaven-sluzhitel-da-se-snima-s-pachki-shto-za-selyandurshtina-e-tova/131355 SvobodnoSlovo.eu
Протоколът от разпита на Живко Коцев е потресителен. Снимките в "Афера" са шокиращи, кучета, пачки. Как е възможно държавен служител да се снима с пачки?! Що за селяндурщина е това?!

Протоколът от разпита на Живко Коцев е потресителен. Снимките в "Афера" са шокиращи, кучета, пачки. Как е възможно държавен служител да се снима с пачки?! Що за селяндурщина е това?! И отново ПП реагираха за пореден път с особен инат на живот и смърт. И потъват в блатото.

Колкото повече се мъчат да излязат на повърхността и рият с огромни претенции, толкова повече потъват. Телевизиите няма да ги спасят. За девет месеца им обърнаха шортите обратно и смалиха доверието на избирателите им до едноцифрено число. Най-смешното е, че ПП си въобразяват, че са мнного умни и контролират политическото си участие, схемите и плановете си, работят с някакъв измислен размах и считат, че като дърпат пари, значи разбират и владеят ситуацията.

Всъщност тъкмо алчността и парите са тяхното бързо приключване. А хора, които те откриват за свестни и техни, никога няма да бъдат нито свестни, нито техни, защото ПП изобщо не разбират как се прави политика в България, как се държат хора, как се инфилтрират, как се манипулират, как се ползват. ПП са алчни и глупави едновременно! Но най-лошият им недостатък е, че непрекъснато подценяват противника, харесва им да му се подиграват, да го заплашват, да го рекетират. Много груба грешка. С противника трябва да се отнасяш с уважение.

Ако искаш и той да оценява и уважава победата ти. Затова ПП загубиха всичките си позиции на предимства, една по една. Най-драматично загубиха измисленото си предимство от фалшивия си маркетинг, че НЕ са корумпирани. ТЕ СА КОРУМПИРАНИ. И то... те са прекалено арогантно за скорошната си поява корумпирани. Да не говорим, че дойдоха с "ала-бала" на власт, което е престъпление. Дадоха им властта! И те я загубиха от тъпоумие и неоправдано, та чак жалко чувство за превъзходство. Никога не подценявай умен враг, който си поставил в тясна форма.

Можеха по съвсем друг начин да се развият нещата при ПП, но са неспособни да проумеят обективната реалност. Самонадценяването, огромното им самочувствие и нахалство, ЛИПСАТА НА САМОРЕГУЛАЦИЯ ги демонтираха от политическата сцена. Но появата и развитието на ПП в българската политика ще остане като образец за разрушителната сила на глупавите хора, когато им се предостави ширина на действие.

Калина Андролова

8 Коментара

Млечин

преди 3 седмици

Според мен,проблемът на българските партии,от началото,е че реално не представляват никого.Както е казал Манцини на Гарибалди:създадохме Италия,сега трябва да търсим италианци...У нас "проекти"колкото щеш,а никаква подкрепа.Навремето измислиха !консервативна ! еко пария,за да вкарат Ф.Димитров в политиката.Народът се метка и търси спасител,защото вярва в силния баща,но на хоризонта само фалшиви гурувци и дървени философи....

Коментирай

san4o

преди 3 седмици

Моля Ви, Спрете да измисляте нови думи. Няма дума потресителен. Може да е потресаващ или покъртителен, но не може да бъде потресителен. Достатъчно глупости, нови думи и словосъчетания измислиха и депутати и министри и други .......да не казвам какви за всички тези години. Поне журналистите пазете езика.

Коментирай

До чудещият се

преди 3 седмици

Въпросите са Ви риторични.Мрежата от информатори иска средства,които В.Томова,вероятно,не притежава.Така хваления Медиамол влючва нея и Петев....ДПС има средства да поддържа една неявна структура,която да захранва организацията със сведения,които се вадят за когото трябва.Снимките от телефона с кученцето,вероятно ги е извадил служителя на ДАНС.Сигурно си спомняте снимките с трупа на Луканов от моргата,преди години.

Коментирай

Иван Пеев

преди 3 седмици

Червената шапчица е права, селяни има навсякъде по света, но най много са в София, България.

Коментирай

VII или Ви,Ай,Ай?!?

преди 3 седмици

Калинче, благодарение на теб и на други мисирки Боко Тиквата забрави, че доскоро трепереше за кожата си Струва ми се че все пак уточнение трябва да се направи. ПП-тата са рожба на САЩ и се подчиняват на САЩ. Румен Радев дето ги докара на власт по нареждане на САЩ с някакво АЛА БАЛА и той е за синергия с дневния ред на САЩ – т.е. Родината ни и народа ни за тях ги няма – важни са интересите на САЩ и те да бъдат защитавани на всяка цена, важно е и безпрекословното подчинение и изпълнение на заповедите идващи от САЩ. !

Коментирай

Де бре

преди 3 седмици

Андролова, Това не е селяндурщина, а наглост, която е вследствие на измамното чувство за недосегаемост, обещана им от други над тях. За голямо съжаление някои люде забравят българските поговорки. А една от тях гласи така: Човек предполага, Господ разполага. Та така и с тези.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.