Псевдоекспертите, които говорят, че „нивото на сигурност в Москва е шокиращо ниско“ се нуждаят от гинко билоба

https://svobodnoslovo.eu/komentar/psevdoekspertite-koito-govoryat-che-nivoto-na-sigurnost-v-moskva-e-shokirashto-nisko-se-nuzhdayat-ot-ginko-biloba/130033 SvobodnoSlovo.eu
Псевдоекспертите, които говорят, че „нивото на сигурност в Москва е шокиращо ниско“ се нуждаят от гинко билоба

Ислямска държава пое отговорност за терористичния акт в Москва. Установените 4-ма терористи от 6 са граждани на Таджикистан. Със същия успех може да се твърди, че злодеянието е извършено от Ал-Кайда или Джабхат ан-Нусра.

За експертите е ясно, че въпросните етикети са изключително удобни за да се скрие участието на сериозни специални служби на глобални или регионални фактори. Изброените по-горе терористични групировки са финансират, обучават и въоръжават от експерти в диверсионното разузнателното дело.

В Таджикистан населението е официално предимно сунитско. Но реално таджиките са криптошиити. Таджикският език е персийски език. В Таджикистан със сериозни позиции разполага сектата на исмаилитите водена от Ага Хан IV. През 1969 г. Ага Хан се жени за лейди Джеймс Чарлз Крайтън-Стюарт, която става принцеса Салимах Ага Хан и приема името Бегум Салимах Ага Хан, когато се омъжва за него.

Сара Франсис преди това е била омъжена за лорд Джеймс Чарлз Крайтън-Стюарт, син на Джон Крайтън-Стюарт, 5-ти маркиз на Бют. Най-вероятно подизпълнител на терористичния акт е ГУР (военното разузнаване на Украйна) с ръководител Кирил Буданов. Кой точно непосредствено и методично ръководи ГУР е публична тайна даже за неспециалистите.

Псевдоекспертите, които говорят, че „нивото на сигурност в Москва е шокиращо ниско“ се нуждаят от гинко билоба. Да си спомнят поне за кървавата баня в зала Батаклан във Франция... Естествено, че в момента всички специални служби по света ще се кълнат, че нямат нищо общо с драмата в Москва. Но терористичната група е аватар на мощна специална служба, която разполага с сериозна агентурна мрежа сред радикалните ислямисти (които са само изпълнители) и има възможност да ги активира в точно определено време съгласно геостратегията, която обслужват.

Остава да видим по- късно реакцията на Кремъл, която ще ни даде допълнителна информация за реалния подбудител на терористичния акт.

Боян Чуков

10 Коментара

Майна

преди 1 месец

Чуков, що не се прибереш някъде...Радикалните ислямисти в Таджикистан били виновни....Навсякъде има терористични организации, важно е кой ги създава и толерира ,и финансира! Ционизмът с неговия октопод от знайно чии ,,държавни,, служби..Голям ,,анали,, направи...

Коментирай

Иван

преди 1 месец

Точен анализ

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Глей кво нещу е туй българския език значи. Каква мъдрост е вложено в думата "анализатори". Значи корена е анал, и към него е добавен глагола лижа. И получаваме - анализатор.

Коментирай

Бля, бля

преди 1 месец

А сега след касапницата в Русия, говорейки ,че терористите са Таджикистан, какво ще стане в България, в София примерно в зала Арена Армеец, при тези арабели ,които ката ден ни внасят от Австрия, а и те прииждат сами от Турция. Да не мислите, че жертвите при нас ще са по малко ,или нашите служби по добри от руските ? А и не е необходимо да е зала ,спокойно лятото централния пазар е гъчкан до откат с хора ,а те са наблизо в хостелите е представете си какво би могло да се случи? За мен руснаците са добри и отзивчиви хора и искрено съжалявам за загиналите в терористичната атака. Жертвите са вече 133 ,а има към 50 в реанимация и 40 в тежко положение.

Коментирай

moitoi

преди 1 месец

Нашите Брюкселскоужбългарски политици се ОСЛУШВАТ!!! Те не са РУСОФОБИ а АНТИРУСИСТИ !!!Първите се страхуват от Русия а Вторите са за унищожването на Руския НАРОД!!!Обикновенни НАЦИсти!!! По пътят на Дедукцията- Платените терористи ...свързани с Буданов и МИ-6 прави последните ТЕРОРИСТИ !!!Тези които помагат с ОРЪЖИЯ на ТЕРОРистите в Украйна какви са ???Те са ТЕРОРИСТИ!!!След вчера НЕ желая да съм на мястото им!!!ПУТИН НЕ ЗАБРАВЯ!!!РУСИЯ пък НИКОГА!!!

Коментирай

Албена

преди 1 месец

Правдив и точен Боян Чуков (за разлика от Владимир Чуков), както винаги!

Коментирай

Чичо

преди 1 месец

На Мачу-Пичу у царевицата!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.