Пуканките си заслужаваха! Ще ми липсвате, момчета. С вас си отива един цял жанр!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pukankite-si-zasluzhavaha-shte-mi-lipsvate-momcheta-s-vas-si-otiva-edin-cyal-zhanr/130287 SvobodnoSlovo.eu
Пуканките си заслужаваха! Ще ми липсвате, момчета. С вас си отива един цял жанр!

Пуканките си заслужаваха! Ще ми липсвате, момчета. С вас си отива един цял жанр!

За първи път от много време съвсем безпристрастно и лишен от емоции седнах да гледам извънредната сесия на НС за мандата на ГЕРБ и Габриел. Още в началото разбрах, че трябва да си направя пуканки и шоуто започна. Генерал Атанасов излезе на трибуната да се унижава да иска власт и благоразположение от ГЕРБ и Борисов и явно от висотата на погледа му, с която природата го е дарила, не разбира, че с това напълно унищожи ПП и ДБ едновременно. След това Корнелия Нинова обясни какви маскари са ПП и как са излъгали електората си, след като са управлявали с ГЕРБ, без обаче да отбележи, че тя беше министър на икономиката в правителството на Петков и бяха замесени с далавери с износа на оръжия. Но най-емблематично бе изказването на Кирил Петков с апломб достоен за всеки повярвал си диктатор, подпомогнат от букет от забранени субстанции в кръвта, което отбелязаха и колегите му в парламента.

Пуканките си заслужаваха, шоуто бе на висота и ще кажа на ПП: ще ми липсвате, момчета! Като Кирчо, Кокорчо, Лена и генерала ги няма в управлението на държавата, с тях си отива и сатирата и комедията от властта, а това си е край на един цял жанр. Пуканките си заслужаваха!

Кристиан Коев

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.