Пуснаха дижурните клюкарки по медиите да ни убеждават колко важно и хубаво било да имаме правителство

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pusnaha-dizhurnite-klyukarki-po-mediite-da-ni-ubezhdavat-kolko-vazhno-i-hubavo-bilo-da-imame-pravitelstvo/129151 SvobodnoSlovo.eu
Пуснаха дижурните клюкарки по медиите да ни убеждават колко важно и хубаво било да имаме правителство

Пуснаха дижурните клюкарки по медиите да ни убеждават колко важно и хубаво било да имаме правителство.

Не казват обаче за кой това е важно?

За българинът със сигурност е точно обратното, предвид дефинираните приоритети да помпаме Украйна, приближени до властта да лапкат пари от ПВУ и да ни набутат в Еврозоната и да ни одерат живи. 

Не, че и от избори има голяма полза при.положение, че.българинът доказа, че си избира само още от същото

Даниел Божилов

3 Коментара

Бля Бля

преди 1 месец

Не съм съгласен с г-н Божилов. Вярва ли той ,че българите нещо избираме? Като го гледам на снимката сигурно на доста избори е бил свидетел да вярваш ,че нещо избираме трябва да си наивник на средна възраст ,по Богомил Райнов. За съжаление от опита си от 30 години насам с ъдя ,че изборите са си пунта мара. Разлика между тези сега при т.н демокрация и по времето на соца няма. Това правителство беше назначено от посолствоТо и никой не може да ме разколебае.

Коментирай

Браво бе

преди 1 месец

“дИжурни”… РЮА???? Някой хипер неграмотен пише днес!

Коментирай

DANAILKO

преди 1 месец

Виновникът за това с мигрантите е Бенков, защото не каза какво е подписал в Австрия, а там това е било съгласувано с онези педераси от ЕК в Блюксел....този човк предател на българщината..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.