Разбира се, държавата им е бащиния, пък и на българския гражданин едва ли му пука, но все пак нека се знае

https://svobodnoslovo.eu/komentar/razbira-se-darzhavata-im-e-bashtiniya-pak-i-na-balgarskiya-grazhdanin-edva-li-mu-puka-no-vse-pak-neka-se-znae/139077 SvobodnoSlovo.eu
Разбира се, държавата им е бащиния, пък и на българския гражданин едва ли му пука, но все пак нека се знае

Разбира се, държавата им е бащиния, пък и на българския гражданин едва ли му пука, но все пак нека се знае. 

КС гласува днес изцяло в интерес на тандема Банкя/Берлин, а секретарицата, повишена в куртизанка - Деса Атанасова, участва в процедурата в явен конфликт на интереси.

Марионетният и напълно нелегитимен режим на Главчев ще дерибейства поне до изборите, за да може хунтата да докраде недокраденото и да ни нахака във война.

Недялко Недялков

3 Коментара

Майна

1 month before

Докато имаме такова правителство ( няма значение ,,служебно,, или не) и такъв ,,резидент,, - територията ще е ,,управлявана,, винаги в ,,синергия с дневния ред на САЩ,,... Единствената пробългарска партия е Възраждане, за нея гласуват тези, които са носители на българско ДНК.

Коментирай

Бай Иван

1 month before

За съжаление автора е прав, че на съвременния българин хич не му пука, че държавата му е разградена! Него го интересува повече чалгата, салатката, ракийката и още нещо! Най-малко го интересува държавата му, защото той не се е бил за държавата си! Тя му е подарена от Руската Императорска армия през 1879 година! Тези българи, които се биеха по фронтовете на Балканската, междусъюзническата, Първата и Втората Световна война и защитиха Отечеството си вече отдавна ги няма! Сегашните българи се поддадоха на вражеската западна пропаганда и през 1989 г. скачаха по митингите са с променено съзнание! Въпреки огромните фалшификации на "изборите" гласуват само 30-35%, което означава, че другите не се интересуват кой ще ги управлява и така улесняват фалшификациите, а тези които гласуват, гласуват за шепа тарикати и търгаши, които се интересуват само от собственото си благополучие!

Коментирай

Финли

1 month before

Имаме това, което заслужаваме.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.