САМИ ОТИВАМЕ НА ЗАКОЛЕНИЕ...

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sami-otivame-na-zakolenie/116417 SvobodnoSlovo.eu
САМИ ОТИВАМЕ НА ЗАКОЛЕНИЕ...

 

Принципно много си обичам народа. Разумно започвам да си мисля, че сме обречени заради собствената си глупост и безразличие към това, което се случва с нас. 

Американски войски ще дойдат за постоянно в България с нови военни бази, а ние се дърлим колко е българка новата "Мис България", все едно това е най-важното нещо на света. 

Службите ни са пробити отвсякъде и обслужват Козяк, ама материалът се интересува повече от кого е бебето на Лена, все едно има някакво значение.

Правителството ни е на къса, ама много къса строга каишка на Козяк, ама ние се интересуваме повече от това колко много прилича на плъх Денков.

По плажовете на България се търкалят и по магистралите с лъскави джипове снован клети бежанци, ама ние се интересуваме повече как изглеждал на снимките Зеленски.

Никой от политиците не прави абсолютно нищо да предотврати катастрофата, но ние като побеснели орки сме готови да прегризем гърлата на политическите противници и дори на хора, които не харесват партията ни, докато политиците богатеят на наш гръб.

Цялата тая чутовна глупост и инертност няма как да ни доведе до нещо добро. В историята винаги има един ключов момент, до който можеш да оказваш съпротива, а след това каквото и да направиш, си обречен на смърт. С песни и танци на народите, ние този момент го пропускаме.

И когато тук стане Виетнам, не обвинявайте никого освен собствената си глупост!

Елена Гунчева-Гривова

6 Коментара

В жвлязна хватка

преди 2 месеца

Горко на будните измежду нас! На другите им е все едно. Обаче около 2000 човека на последния протест у нас на 6-ти, както и десетки хиляди в Израел и милиони във Франция се оказа, че не могат да постигнат нищо. Добре дошли в тъмното бъдеще, ще става все по-тъмно.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Ленче, я кажи нещо за Костадинов, там ти е силата. Не ми говори за Мис България.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Костадинов направи Цветанка Ризова разногледа. Размаза я. На мен ми стана приятно и хубаво. Може нищо да не е, но е кеф.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Пишете бе малоумници, кво дремете, Костя на вас се надява!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.