Съвети за мъже за Осми март:

https://svobodnoslovo.eu/komentar/saveti-za-mazhe-za-osmi-mart/128993 SvobodnoSlovo.eu
Съвети за мъже за Осми март:

Съвети за мъже за Осми март:

- Прекарайте предишната вечер в размисли дали искате да сте прав или да сте щастлив. Опция да сте и двете едновременно няма.

- НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ да поздравите всички близки жени, както и тези по-далечни, които ви гледат въпросително или лошо, в края на краищата безопасността е преди всичко.

 - Цветята може да са на цената на основен ремонт на колата ви, но пък се замислете, че си гарантирате спокойствие поне от няколко седмици.

- Изпратете на жена си анонимно букет в дома ви. И вие заслужавате да се позабавлявате в този ден, а и винаги може да натяквате, че крие нещо или по-скоро някого от вас.

- Без задръжки и скрупули правете комплименти - от "Изглеждаш страхотно", "Невероятна си" до "Страшно си отслабнала" и "Приятелките ти са много грозни". Помнете, че срамът е кратък, а спокойствието - важно. 

- Ако забележете кръвнишки поглед, който не може да си обясните, не рискувайте - налейте на жената вино и й дайте шоколад. Ако е вашата жена и гледа много кръвнишки, най-добре й дайте портфейла си и се опитайте да не дишате.

- НИКОГА, ама НИКОГА не правете забележка на жена си, че е сложила неподходяща рокля, червило или нещо друго.

- НИКОГА не правете забележка, когато жена ви се върне пияна от женско парти. Дори може да я прегърнете, да й държите главата над тоалетната и да й дадете бульон трезве и аналгин за главата. Това ще ви даде възможност да й натяквате всеки път, когато вие правите същото.

- Не си позволявайте просташки шеги за вещици, метли и т.н. Дори да не ви убият веднага, то бъдете сигурен, че забележката е запомнена, а отмъщението измислено.

- Не подарявайте домакински уреди. Ако подарявате тиган, гледате да е по-малък, а ако е точилка - да е по-тънка и мека. Тежките уреди не се препоръчват с оглед личната ви безопасност.

- Опитвайте се да останете на обществени места с жената. Така, ако нещо сгафите, може и да се притесни от публиката и да не ви убие веднага, ако нещо сбъркате.

Помнете, че е само ден. Най-доброто, което може да направите, е да се държите така, че да не ви вгорчат останалите 364 дена до следващия Осми март. 

Елена Гунчева-Гривова

3 Коментара

Люба

преди 1 месец

За празника - с ирония и добър хумор. Благодаря на Елена Гунчева , написаното носи добро настроение! Да е здрава и винаги позитивна, въпреки всичко!

Коментирай

Бинго

преди 1 месец

Гугунчева прави същата фатална грешка както всички жени - иска внимание и любов само ЕДИН ден в годината. А не трябва ли това да е ВСЕКИ ден? Така де, първо е самоуважението, след това да изискваш същото от мъжете.

Коментирай

Посетител

преди 1 месец

Благодаря за съветите! 😅

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.