Съжалявам, но Дебора не е светица, че да уволняват хора заради нея. Има нещо гнило в историята й

Останаха много въпроси в обществото, на които държавата дължи отговор

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sazhalyavam-no-debora-ne-e-svetica-che-da-uvolnyavat-hora-zaradi-neya-ima-neshto-gnilo-v-istoriyata-y/114574 SvobodnoSlovo.eu
Съжалявам, но Дебора не е светица, че да уволняват хора заради нея. Има нещо гнило в историята й

Останаха много въпроси в обществото, на които държавата дължи отговор

Компетентните органи избягват открито да говорят по този въпрос, но става все по-очевидно, че става въпрос за „изглаждане на отношения“ между сутеньор и жрица.

Разбира се това по никакъв начин не оправдава насилието, но измества фокуса от мантрата за "домашно насилие".

Вместо да създават спорни понятия като "интимна връзка" и да определят нейния период в дни, да се опитват да регулират законодателно проституцията. Това може би ще е по-полезно и смислено и може да помогне на хора в ситуацията на Дебора.

Обществото има право на пълната информация относно случая.

Кой и защо е разпространил идеята за "400 шева", когато няма доказателства за това, дори и в документите...

Защо не се говори и каква е ролята на другия мъж, който си тръгнал от дома на момичето непосредствено преди инцидента...

Вторият баща къде е бил по това време и защо не се е върнал от работа...

Колко мъже са посещавали дома на Дебора... Този дом личен или обществен е бил...

Има ли извършен тест за наркотици на Дебора и какъв е резултатът...

Началните показания на момичето пред органите на реда имат значителни несъответствия. Това маловажно ли е? Кой тиражира лъжи и как са манипулирани емоциите на българите, които се включиха в многобройните протести?

Обществото иска единствено истината.

Дали е нормално, например, математик да губи работата си заради обидни коментари за Дебора?

И това се е случило в личния му профил във Facebook.

Дали Дебора е поставена над свободата на изразяване по Конституцията? Или има официални ограничения върху свободата на словото? В светица ли се превърна?

Тото, Тити, Марков от БАН... кой ще бъде следващият? Най-важното, разбира се, е те да са православни бели и хетеросексуални мъже...

Още по-позорно е, че Българската академия на науките играе ролята на изпълнител. Интелигенцията първа стана жертва на неолибералния агресивен MeToo модел в български контекст.

Източник: pik.bg

 

12 Коментара

ХОРА, БДЕТЕ!!! НЯКОИ ВИ МАНИПУЛИРАТ!!!

11 months before

Представя ни се една безобразна пропагандна кампания, наложена от пОсолствоТО, развивана от "умнокрасивитета" и компания. Питате ли се: "Защо представиха "обезобразената" Дебора с един месец закъснение?" Не бяха готови с кампанията!!! Като се говори за "обезобразена" Дебора, някой видя ли обезобразяване по време на благодарственото обръщение на Дебора към хората, изразили съпричастие и подкрепа??? Не, но видяхме липса на джуки, импланти и гладко, свежо лице, за да видим "доброто пострадало момиче от насилие". Безобразна тъпанарщина на организаторите!!! И накрая: "Колко платиха като хонорар на Мадлен Алгафари за експертното мнение, изразено пред компроментиран жълт сайт, като frognews.bg"???

Коментирай

Галя от посолствоТо

11 months before

Абсолютно манипулативно представяне на случая на момичето със звучното българско име Дебора. Толкова много несъответствия могат да минат само пред умствено изостанали. Но пък ние ги видяхме на измисления протест, което доказва за пореден път, че медиите са първата власт и, че българите са лесно манипулируеми. Идеален контингент за посолствоТО.

Коментирай

copy - paste

11 months before

Боже, колко шум се вдигна за една курва, която не е спазила трудовата дисциплина. Ами за всяко нарушение по Кодекса на труда, си има и съответното наказание. Дебора да се обърне към Инспекцията по труда и да се направи обстойно изследване, кои точки от нейната трудова характеристика не са изпълнени. Работодателят е длъжен да се съобрази с предписанията на Инспекцията по труда.

Коментирай

123

11 months before

Човек като Ви чете ще си каже че и завиждате!

Коментирай

123

11 months before

Човек като Ви чете ще си каже че и завиждате!

Коментирай

copy - paste

11 months before

Тянко---- Само не разбрах - момата честна ли е ?

Коментирай

copy - paste

11 months before

Зън зън----- А пастрока с който живеела къде е в бройката.

Коментирай

copy - paste

11 months before

бай тошо----- Абе дано не съм прав ама да не се окаже накрая, че тия са имали някакъв флирт само, той я е зарязал и тя не е могла да го преживее и сама си е посегнала ? Друг вариант да е имало и 3 човек във връзката, който е разбрал за Героги и я е нарязал. Това с отворената врата звучи много странно, те повечето брави са с топка отвън, не с дръжка. И факта, че никой нищо не е чул и видял е мега странен, аз чувам съседите как кашлят, пък няма да чуеш някой как го режат 1 час.

Коментирай

copy - paste

11 months before

Пишат я ,,ученичка" а НИКОЙ не споменава в КОЕ у- ще е учила,в кой клас е била и КАК е ,,работила" в нощни заведения ,когато е била непълнолетна тогава? Кога си е учила уроците и ходила в часовете в у-ще?!?! ---- Кой каза, че е с 400 шева, след като лекарят който я е шил каза че не ги е броил. Коя медию пусна тази информация. ----

Коментирай

copy - paste

11 months before

Тествана ли е за наркотици и под каква упойка е била, та чак в болницата разбрала, че й бил счупен носът. Да не излезе друга работата.

Коментирай

copy - paste

11 months before

В западна Европа и САЩ отношенията между проститутки и сводници са уредени със закон. Всичко е легално и законно. Има примерни договори. Взаимно се пазят и защищават интересите си. Ние, шивачките от Поликраище и Полски Тръмбеш проведохме профсъюзно събрание и взехме важно решение. Настояваме да се приеме закон за легализиране на проституцията. И да си плащат данъците… Нали сме евроатлантици, ве селяндури такива… Hot Teen Stepdaughter Debora Sex With Stepdad During Phone Sex With Boy POV

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.