СБОГУВАНЕ С ДАРВИН СБОГУВАНЕ С ДАРВИН

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sboguvane-s-darvin-sboguvane-s-darvin/120555 SvobodnoSlovo.eu
СБОГУВАНЕ С ДАРВИН    СБОГУВАНЕ С ДАРВИН

 

В природата няма нищо изкуствено. И еволюцията върши своята работа, усъвършенствайки видовете. Някои от видовете измират, други остават. Вероятно динозаврите са били по симпатични от крокодилите - поне децата се радват много на плюшените динозаври, но са останали крокодилите, които така и не могат да разберат защо не ги харесват.

Поради което изяждат всеки, който не ги харесва. И сред целият този съвършен порядък се появява човекът. И решил да преправя природата. Кръстосал видове, измислил силикон за жените, от петрола направил петролни продукти, които довели до войни. И изкуственото, произведено от човека започнало да воюва срещу хармоничната природа. Пътищата прогонили животните, самолетите нарушили пътя на прелетните птици. След целият този организиран хаос се появил българинът. Като венец на еволюцията.

А нали знаете кога се слага венец - венец се слага на погребение. Всъщност си мисля за най-голямото откритие на българина - политиката. Политиката в България няма нищо общо с естествения подбор. Защото се оказва - не всички, разбира се, че политиците ни са изкуственяци. В българската политика има малко, но скъп петрол и много петролни продукти. В последно време дори парите са петролен продукт. На полето няма да намериш все още нито една баба със силикон, или с хиалиронова киселина в устните.

На полето дори мъжете са или с естествени мускули, или с естествени бирени шкембенца. В политиката е друго. Там няма нищо естествено. Там еволюцията е замряла и вече намирисва на гнило. Защото, освен всичко изкуствено и в нея няма естествен процес. Начинът на влизането в политиката и, особено престоят в нея. Колкото повече превити гърбове, толкова престоят е по-дълъг. Преди появата на човека в природата няма животински и биологичен вид с превит гръб или врат.

Там, в естествената среда гаранция за оцеляване не е превития гръбнак. В природата видове, превили гръбнак са изчезнали. В българската политика - с малки изключения - няма оцелял политик, който да не е превил гръбнак.

И ако Дарвин отнякъде гледа сигурно си къса Еволюционната теория и хвърля хартийки върху българския политически елит. А той си мисли "Пари го валят"... Ами, това е...

 Христо Стоянов

5 Коментара

Али Баба

преди 5 месеца

Теорията на Дарвин отдавна е развенчана. Обаче заради превития политически гръбнак сме на тоя хал. Не ни върви на политици с топки.

Коментирай

Иван Пеев

преди 5 месеца

За това сме в демографска криза - ниска раждаемост. Изчезнаха топките на мъжете, а изкусвеното осеменяване на жените е неестествено. Но нищо - от югоизток се задават топки, и то какви - грандеми топузами. Ще има деца.

Коментирай

свободен

преди 5 месеца

Г-н Пеев, от години дори десителетия са налага че кучето е подобро животно от човека в нашата територия. Вместо деца селяните дошли да стават граждани поеха щафетата и нали виждате по улиците само кучета с новите ГРАЖДАНИ. Осраха ни навсякъде.

Коментирай

свободен

преди 5 месеца

Г-н Пеев, от години дори десителетия са налага че кучето е подобро животно от човека в нашата територия. Вместо деца селяните дошли да стават граждани поеха щафетата и нали виждате по улиците само кучета с новите ГРАЖДАНИ. Осраха ни навсякъде.

Коментирай

Естествено подбран

преди 5 месеца

Много, ама много сте прави Господине. Природата ще поправи грешките. Политиката, бизнеса и парите не са и нужни, така че ............ И само да кажа, че Българите и България ги има много, много преди и ще ги има още дълго, дълго след "технологичния "прогрес" ". Ще надживеем и тази тегоба. Живи и здрави!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.