„СЕКСИ“ ЛИ Е ДА СЕ ПОДЛАГАШ НА ЯНКИТЕ И БРЮКСЕЛСКИТЕ ЗЕЛКИ, ГЛИШЕВ!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/seksi-li-e-da-se-podlagash-na-yankite-i-bryukselskite-zelki-glishev/125125 SvobodnoSlovo.eu
„СЕКСИ“ ЛИ Е ДА СЕ ПОДЛАГАШ НА ЯНКИТЕ И БРЮКСЕЛСКИТЕ ЗЕЛКИ, ГЛИШЕВ!

„СЕКСИ“ ЛИ Е ДА СЕ ПОДЛАГАШ НА ЯНКИТЕ И БРЮКСЕЛСКИТЕ ЗЕЛКИ, ГЛИШЕВ!

Превъзбудил се нещо правоверният "Евроатлантик" Манол Глишев:
"Освен това, Дърева и приятелите ѝ непрекъснато настъпват една и съща мотика - те не разбират, че реториката им е похабена още отпреди 1989. Прекалено дълго е ползвана, прекалено е изтъркана. Не е секси."
(Интернет)

Покрай основната мисъл на автора, че Дърева - с непремерените си изказвания - едва ли не подсещала и предизвиквала в посткомунистически мазохистичен транс да се посегне на руските паметниците не само от соца, но също и на тези и от предкомунистическия период; покрай обезценяването, омаловажаването, заклеймяването и обругаването на всичко руско и обявяването му за, „нагла възхвала на Русия, нейното фалшиво православие и нейния още по-фалшив антифашизъм“, лицето Манол Глишев подхвърля, че русофилската реторика на Дърева и подобните на нея не била „секси“.

Демек „секси“ се идентифицира със съвременното, модерното, готиното и „пичовското“!

„Не че някой добър българин ще седне да жали за бронза. Предстоят ни по-важни неща. Бъдещето е най-ценният ни капитал: за нас е важно да влезем в Шенген и Еврозоната, да подпомогнем украинската победа с оръжие, а по този начин - и собствената си свобода.“
(Интернет)

Да обобщим накратко!

"Секси" е според автора:
- въобще да забравим Историята;
-да скъсаме веднъж завинаги и да унищожим, изгорим и изтръгнем от корен всичко руско;
-да гледаме само напред, в бъдещето – там "е най-ценният ни капитал";
- да влезем в Шенген и Еврозоната;
-„да подпомогнем украинската победа с оръжие, а по този начин – и собствената си свобода“!

Ами ако няма украинска победа, бе хубостнико ненагледен!

И ако всичко това е нашата свобода – огин да я гори, както казват презираните от твоя милост стари и заблудени хора!

Човек без памет - е човек без дух, жив мъртвец!

Бих добавил - по закономерна и самоналагаща се аналогия - още моменти от състоянието „секси“, според теб:
Да изпълняваме светкавично, безотказно и безропотно всяка прищявка и разпореждане на арогантните и надменни, смятащи ни за второ качество хора, американски началници и на малоумните брюкселски, неизбирани от никого, чиновници!

Това е „секси“, нали Глишев!

Да въвеждаме скоростно и възторжено джендър пропагандата и практиката в целия й обем - в цялата страна!

Това също е яко „секси“, нали Глишев!

Да забравим и се откажем - покрай всичко руско - и от всичко българско, родно и патриотично, защото е остаряло, архаично,  прашясало и нелепо!

Това също е "секси", нали Глишев!

Оставям на читателя да допълни списъка с "Евроатлантическите" постулати, закони и норми. 

Като биороботи и зомбита сте - чипирани, заредени, натоварени и подковани с единствено правилния "Евроатлантически" Изкуствен Интелект. 

Откъде се пръкнахте такива жалки безпаметници, безродници и нещастници, бе, стара му майка! Осакатени и оскотели в своята крещяща и смайваща бездуховност, но „секси“ – с отстранени по Еврооперативен път дори сянка на морал, чест и достойнство!

Голяма част от вас идвате – директно от червеното котило на БКП - взехте с главозамайваща и шеметна скорост острия завой към Европата и „Евроатлантизма“ – и сега сте негови фронтмени, маши, говорители, мисионери и проповедници!

Други – надушихте алъш-вериша и келепира – и последва стремглав скок в светлото капиталистическо бъдеще!

Казваш накрая, с намек към Светото писание: „Нека оставим на мъртвите да погребват своите идоли.“
 
„Остави мъртвите да погребат своите мъртви, а ти иди и разгласявай Божието царство.“ (Лука 9:60)

Остави мъртвите „Евроатлантици“ да погребват своите мъртви подобни!

Духовно мъртвите като теб, без Историческа памет – устремени само и единствено към смятания от теб и такива като теб за Край на Историята и Връх на Цивилизацията „Евроатлантизъм“!

НИКОЛАЙ РИЗОВ

7 Коментара

Червената шапчица

преди 3 месеца

Дете се тръшка в магазин за играчки. Майка му: - Що ли не те глътнах преди 6 години... ---- Украинският държавен глава Володимир Зеленски е благодарил на Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков за подкрепата за Украйна. Това става ясно от публикация на лидера на ГЕРБ във Facebook.

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Руската пропаганда се подхранва от лъжа, каза психиатърът Д-р Любомир Канов - абе тея грантове не свършиха ли, че куцо, кьораво и сакато изпълзя да лае за центове, аман вече ...

Коментирай

Mahno

преди 3 месеца

... професионален протестър и безделник Манол Глишев, току-що получил диплома за историк след... една-две окупации на Софийския университет. Очевидно - получил дипломата, за да се отърве университетът от него - Божидар Димитров

Коментирай

Lombrozo

преди 3 месеца

„да подпомогнем украинската победа с оръжие, а по този начин – и собствената си свобода“ - ГЛИ/СТ /шев. Много ми е хикс дали това слузесто нещо е пипало някога оръжие или е барало само меката си пишшка?

Коментирай

Борис

преди 3 месеца

ГОСПОДИН РИЗОВ!НИКОЛАЙ!Благодарение на такива като теб и на мен,жалко,че си тръгвам,БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ЗАГИНЕ! А на екскремента глишев -лайно нещастно,и ти!като татко си ще оттечеш в тоалетната чиния!

Коментирай

Борис

преди 3 месеца

ГОСПОДИН РИЗОВ!НИКОЛАЙ!Благодарение на такива като теб и на мен,жалко,че си тръгвам,БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ЗАГИНЕ! А на екскремента глишев -лайно нещастно,и ти!като татко си ще оттечеш в тоалетната чиния!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.