СЕНЗАЦИЯ: Изнесено е оборудване от площадката на АЕЦ Белене“, ДАНС вече е сигнализиран (ДОКУМЕНТ)

Въпросите нагорещяват и без това напрегнатата политическа обстановка у нас

https://svobodnoslovo.eu/komentar/senzaciya-izneseno-e-oborudvane-ot-ploshtadkata-na-aec-belene-dans-veche-e-signaliziran-dokument/113085 SvobodnoSlovo.eu
СЕНЗАЦИЯ: Изнесено е оборудване от площадката на АЕЦ Белене“, ДАНС вече е сигнализиран (ДОКУМЕНТ)

Въпросите нагорещяват и без това напрегнатата политическа обстановка у нас

Въпросите относно посещението на президента на Украйна Володимир Зеленски в София – кой го покани и кои са разходите, от кой бюджета са покрити те, въпреки, че той е на дефицит и с дългове за милиарди и кой одобри изпразването на военновременния запас постави Ивайло Дражев, бизнесмен и председател на "Моя страна България“.

Въпросите са поставени в нажежена политическа обстановка, когато се разменят взаимни обвинения за изпразнените военни складове и за посещението на президента на Украйна у нас.

Той смята, че отслабването на българската армия под давлението на НАТО и американското посолство не е случайно, а е планувано и е започнато от 2005-та година. Целта на това е Източният блок на НАТО да е слаб и да го използват за военни бази и площадки.

Той настоява Румен Радев да наложи вето и на 2-те решения – за военновременния запас и за реакторите на АЕЦ Белене. Дражев потвърди, че е сигнализирал ДАНС и ВКП, че не малка част от оборудването на АЕЦ-а е изчезнало в неизвестна посока, а парламентът опитва да го прикрие.

Ивайло Дражев обвини не малко обществени личности в „соросиди“ и слуги – бенефициенти на грантове Денков и Габриел, доносниците Сашо, Ивайло, явочникът Огнян, внукът на ДС Терзиев и други. Той нападна и журналист от БТВ за слугинско поведение към Денков и Габриел.

Източник: pik.bg

 

2 Коментара

dimat

преди 9 месеца

Много пъти съм писал - НЯМА НАРОД!!!Останалото е следствие от това отсъствие на така наречения,"народ"!!!Тази сбирщина от аборигени,населяваща територията на бившата вече държава България си въобразява,че ще си седи пред екраните,ще плещи с клавиатурата "мъдрости",а някой друг ще свърши това,което и се иска.Е,няма да стане!Затова предателите,настанени във властта ще ви го начукват,докато изчезнете като "народ".Бог да ви прости,духовно вие вече сте мъртви!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.