СГЛОБЕНИТЕ ИЗБОРИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sglobenite-izbori/117026 SvobodnoSlovo.eu
СГЛОБЕНИТЕ ИЗБОРИ

 

Интересно е, че никой от парламентарните партии не коментира манипулирането на изборите. Стана ясно, че покойният Алексей Петров е заплашвал Цанков, че ако направи предаване за изборните резултати, ще му се случи нещо. Излязоха и много други доказателства. Но....

ДАНС, които иначе слухтят около саркофага на светеца в Руската църква и ни следят какво пишем във фейсбук, са приятно разсеяни в този случай. Естествено, според тях, националната сигурност не е застрашена от това, че някой /на Козяк/ подменя изборните резултати, което е престъпление по Наказателния кодекс. Или не им стиска да го кажат, защото шеф овете там са назначени от същите лица, избрани чрез престъпление. 

И тук ще се върна към любимата ми партия. Призовават членовете и симпатизантите си да гласуват само с машини. Въпреки, че излезе информация, че точно машините се манипулират. Самият лидер ми каза, че ако не е бил машинния вот, партията му никога нямаше да влезе в парламента. И въпросът ми е - ако е наистина неудобна и опозиционна тази партия, то защо така са манипулирани изборите, че тя да е в парламента? И защо, след като се съмняват в машините, че им крадат гласове, призовават за гласуване точно с машини. Бих попитала и дали е вярно, че от една от двете големи партии са им прехвърлили няколко десетки хиляди гласа, защото имат нужда от плашило и контролирана опозиция в парламента, така че народният гняв и отпор да бъдат канализирани. И естествено, добре заплатени на единственият, който взема решенията.

Разминаването между брой население и брой избиратели прави впечатление дори на умствено увредените. Като се има предвид колко малко хора гласуват, с мъртвите души може да се избере до половин парламент или дори цял общински съвет. 

Говори се вече, че големите градове са разпределени и се знае коя от големите партии кои градове ще вземе. Случайни неща няма и няма и да има. Върлите патриоти издигат неизбираеми кандидатура за кметове /то, ора нема и при тях/, но ще набутат достатъчно в общинските съвети, които след това удобно ще подкрепят важните решения на ГЕРБ. Който смята, че не съм права, да направи един прочит на решенията във Варна за период от три години назад и да види кого обслужват гласуванията. То, не че и другите са цвете, ама поне не лъжат, че ще ни спасяват.

Изборите са една голяма измама. Само наивниците и купените смятат, че с тях може да се реши нещо. Баницата е вече разпределена, като единственото сигурно е, че народът няма да има досег с нея. Честито на наивниците! Докато има овце, ще има и кланица!

Елена Гунчева-Гривова

6 Коментара

Диди

преди 2 месеца

Много по -лесно им е да манипулират изборните бюлетини,казвам ви го като член на комисия.,затова управляващите искат да разубедят народа,от машинното гласуване и говорят тези глупости за манипулиране на софтуера. Вие много знаете, но не забравяйте, че и най-уюния си е малко прост. Или пък искате пак тези евроатлантически помияри да спечелят

Коментирай

Didi

преди 2 месеца

Много по-лесно е да се манипулират хартиените бюлетини ,казвам ви го като член на комисия и пряк свидетел,на това което се случва,затова искат да разубедят и малкото останали да гласуват с тези глупости за машините и манипулирания софтуер. Вярвам на машините. Така че г-жо Гунчева -Гривова, много" умнеете",но не забравяйте, че и най- уменият си е малко прост. От всичките Ви писаници става ясно ,че защитавате евроатлантическите помияри и искате нищо да не се променя на изборите.

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 2 месеца

Може да бъркам нещо, но на последните избори машините бяха просто ПРИНТЕРИ на разписката-бюлетина с ТВОЯ избор. Взимаш отрязъка от машината, преглеждаш го и се уверяваш, че там е написано името на ТВОЯТА партия и тогава пускаш отрязъка-бюлетина в урната. В края на деня се броят именно тези отрязъци-бюлетини. Не виждам какво тук може да се манипулира!? Доколкото си спомням, на практика нямаше невалидни отрязъци - т.е. комисиите нямаше как да манипулират масово вота. А на следващите избори, ако имам избор - ще гласувам отново с машина.

Коментирай

КОМЕНТИРАЙ

преди 2 месеца

Всички тези на Гунчева се свеждат до едно - омаскаряване на Възраждане. Няма значение каква е истината. Важното е да се посее семето на съмнението и да се комбинират удобно фалшиви данни. И скептичният българин да си каже - няма начин да няма нещо съмнително. За мен е повече от съмнителна вероятността Гунчева да се е продала и срещу заплащане да се опитва да отклони гласове от Възраждане. Но тези, които й повярват, ще бъдат жестоко излъгани. Лошото ще бъде, че ще останем в орбитата на посолство-ТО. Което е крайната цел на нейните занимания.

Коментирай

хаха

преди 2 месеца

Сектантите на израждане не са по-различни от жълтопаветните. За едни пари са готови на всичко. В крайна сметка центърът им на управление е един и същ.

Коментирай

Deliba6

преди 2 месеца

А ма, "како Ленче", прЕстани да се държиш като изоставена любовница, че ставаш смешна и жалка! Отдавна ни е повече от ясно, защо са те ритнАли от депутатската група – злобната и завистлива лелка (с манталитет на директорка, на сиропиталище) им е дошла в повече!?... >:(

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.