СИГНАЛ ДО ПРОКУРВАТУРАТА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/signal-do-prokurvaturata/6647 SvobodnoSlovo.eu
СИГНАЛ ДО ПРОКУРВАТУРАТА

Вчерашното разкритие, появило се след сериозен разпит, проведен от каскетната говорителка Сийка, че от горящия автобус на полу-магистрала Струма са се спасили не 7, а 8 човека, ме накара дълбоко да преосмисля отношението си към родната прокурватура. Даже нещо повече. Прииска ми се да помогна на подкаскетните разследващи органи.

КОЕ Е ОСМОТО ЛИЦЕ не е просто въпрос на Сийка. Това се оказва ключов въпрос. Аз, като начинаещ, но много силно мотивиран нумеролог, стигнах до следните разкрития, част от които мога да споделя веднага:

Първо, членовете на НОЩ бяха седем, но заедно с шефа си Борисов стават ОСЕМ.

Трето, охраната от НСО на Борисов през годините винаги е била по седем човека, но заедно с него стават ОСЕМ.

Второ, джуджетата принципно са седем, но тези, свързани с Борисов са ОСЕМ.

Разполагам и с още нумерологични доказателства, разбира се. Всички те, добавени към факта, че от дни не сме виждали бившия министър-председател практически води до логичния извод, че ОСМОТО ЛИЦЕ е Бойко Методиев Борисов.

Умолявам органите на реда, ръководени от г-жа Сийка, бързо да установят защо горепосоченото лице е пътувало инкогнито в трагичния северномакедонски автобус, търсил ли е политическо убежище в Скопие и къде се намира в момента, след като е успял да се спаси от огнения ад на полу-магистралата.

С уважение:

Радослав Бимбалов, гражданин

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.